به گزارش خبرنگار شبستان، محمدرضا باهنر، نایبرییس مجلس شورای اسلامی در هفتمین سمپوزیم بینالمللی روابط عمومی با عنوان "روابط عمومی سرآمد و سرآمدی در روابط عمومی" با بیان اینکه تأمین امنیت عمومی وظیفه تمام ارگانها و از جمله دغدغههای حکومت است، گفت: ممکن است امروزه تمامی اهداف یک کمپانی و بنگاه تأمین نشود و رضایت خاطر مشتری نیز در راستای اهداف بنگاه نباشد.
نایبرییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آرامش پرسنل و رضایت مشتری در برخی موارد در راستای یکدیگر قرار ندارد، افزود: اگر در بنگاهی این دو پارامتر در راستای یکدیگر نباشند و در جهت مخالف با یکدیگر قرار گیرند، این بنگاه با هر هدفی که دارد بنگاهی موفق نیست و باید به فکر انحلال یا ادغام در بنگاههای دیگر باشد.
باهنر ادامه داد: در برخی مواقع نیز که زیاد هم وجود دارد منافع عمومی جامعه با رضایت تکتک افراد جامعه متفاوت است و یا در راستای منافع تکتک افراد جامعه نیست. اگر منافع و مصالح ملی و امنیت ملی با رضایت مردم و رضایت پرسنل همراه نباشد حل این پارادوکس و تضاد بر عهده روابط عمومی است، اما اینکه چطور میتواند یک بنگاه رضایتمندی پرسنل و ارگان خود را تأمین کند بستگی به تخصص و تعهد روابط عمومی دارد.
نایبرییس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: روابط عمومی برای اینکه وظیفه خود را درست انجام دهد باید مجهز به دانش، هنر و تجربه باشد، اما اگر این هنر و تجربه توأم با دانش نباشد و روابط عمومی دست به کارهای عوامپسند بزند، رسوب میکند و تاریخ مصرف آن به سرعت تمام میشود.
باهنر با تأکید بر اینکه روابط عمومی همواره باید در راه تحقیق، تفحص و پیمایش اجتماعی باشد، تصریح کرد: سنجش افکار عمومی و مهندسی افکار عمومی از جمله اولویتهای یک روابط عمومی موفق است و از این طریق میتواند افکار عمومی را بسازد، در حقیقت روابط عمومی قدرت تغییر ذائقه مردم را دارد.
وی اظهار کرد: اگر برای تغییر ذائقه مردم روابط عمومی دغل را به کار ببرد به سرعت تاریخ مصرف آن تمام میشود. معتقدم اگر سرعت، دقت، تدبیر و دانش باشد روابط عمومی قدرت تغییر ذائقه و حتی تغییر مطالبات مردم را نیز دارد.
وی افزود: ما در بحث احزاب، روابط عمومی را به عنوان جمعآوریکننده مطالبات مردم میشناسیم؛ در حقیقت این نهاد میتواند مطالبات مردم را اولویتبندی و اصلاح کند و بعضا اگر افکار عمومی چیزی را طلب کرد که در راستای منافع عمومی نبود آن را تغییر و در ریل درست هدایت کند.
باهنر خاطرنشان کرد: روابط عمومی با دانش روز، سرعت و دقت در تصمیمگیری و تدبیر میتواند اهرم دست مدیر بنگاه باشد تا زودتر و سریعتر این نهاد را به سمت تحقق اهداف خود هدایت کند.
وی پیرامون مطالبات روابط عمومی از مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بضاعت ما کم است و نمیتوانیم به تمام مطالبات پاسخ دهیم، به همین جهت روابط عمومی باید مطالبات خود را اولویتبندی کند، اما به نظر میرسد دو مطالبه در رأس تمام اولویتها قرار دارد، اول اینکه جایگاه نهاد روابط عمومی در ساختار سیستم اداری جایگاه وزین و قابل توجه باشد و مدیران باور کنند بدون روابط عمومی اهداف مدیریتی محقق نمیشود و روابط عمومی باید خود را به دانش روز و تخصص مجهز کند.
نایبرییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای تجهیز روابط عمومی به دانش روز سیستم آموزش عالی باید به آن توجه کند و فقط در حد لیسانس و کارشناسی به این رشته توجه نشود، بلکه ما نیازمند تحصیلات تکمیلی در حد دکترا در رشته روابط عمومی هستیم، به همین جهت وزارت علوم و بخش خصوصی در این عرصه میتواند تأثیرگذار باشد.
شایان ذکر است، هفتمین دوره سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی با هدف کمک به جنبش نرم افزاری و تولید علم در روابط عمومی، نمایش دستاوردها و توانمندی های روابط عمومی، کمک به تدوین شاخص های سرآمدی در حوزه روابط عمومی و همگامی و همیاری با الگوی تعالی سازمانی توانمند سازی روابط عمومی ها در ارتقا به وضعیت سرآمدی از 18 دی به مدت دوروز در برج میلاد آغاز به کار کرد.
پایان پیام/
نظر شما