«استفاده منصفانه در کتابخانه‌های عمومی» بررسی می شود

سومین جلسه از سلسله سخنرانی‌های «اخلاق حرفه‌ای در کتابداری و کتابخانه‌های عمومی» که از طریق فضای مجازی برگزار می شود، به بررسی «استفاده منصفانه در کتابخانه‌های عمومی» می پردازد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، سومین جلسه از سلسله سخنرانی‌های «اخلاق حرفه‌ای در کتابداری و کتابخانه‌های عمومی» در تاریخ ۵ مهرماه به بررسی «استفاده منصفانه در کتابخانه های عمومی­» می پردازد.

در نخستین نشست از این سلسله سخنرانی ها که شنبه ۲۲ شهریورماه به موضوع «مبانی فکری اخلاق حرفه‌ای در کتابخانه‌های عمومی و برساخت تاریخی آن» اختصاص یافت، دکتر مهدی شقاقی به تشریح مبانی اخلاق حرفه‌ای در کتابخانه‌های عمومی، پیش فرض مطرح درباره مفهوم کتابخانه‌ عمومی، تفاوت کتابخانه با سایر رسانه ها، ابعاد تاریخی اخلاق حرفه ای و چگونگی شکل‌گیری مفاهیم بنیادی آن و مهم ترین ارکان اخلاق حرفه‌ای در طول تاریخ کتابخانه‌های عمومی پرداخت. 

در دومین نشست که به موضوع «نظریه‌های اخلاق هنجاری با نگاه به مسائل کتابخانه‌های عمومی» اختصاص داشت نیز دکتر مهدی شقاقی ضمن پرداختن به آراء اندیشمندان مختلف در این حوزه، هدف از بررسی نظریه‌های اخلاقی را شکل‌گیری گفتمان اخلاقی و یا شدت گرفتن آن در کتابخانه‌های عمومی دانست.

علاقه‌مندان می‌توانند سومین جلسه از سلسله سخنرانی‌های «اخلاق حرفه‌ای در کتابداری و کتابخانه‌های عمومی» را ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۵ مهرماه، به صورت زنده از طریق پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور (iranpl.ir)، پرتال اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران (tehranpl.ir)، صفحه مجازی (instagram.com/tehranplir) و یا در سرویس اشتراک ویدیو آپارات (aparat.com/tehranpl/live) مشاهده و پی گیری کنند.

گفتنی است، سلسله سخنرانی‌های «اخلاق حرفه‌ای در کتابداری و کتابخانه‌های عمومی» به همت معاونت برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد به میزبانی اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران، با ارائه مهدی شقاقی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود. این سلسله سخنرانی‌ ها در پنج حلقه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ای از ۲۲ شهریور ماه آغاز شده و تا ۱۹ مهرماه ادامه دارد.

این نشست ها روزهای شنبه ساعت ۱۰ صبح از طریق فضای مجازی برگزار می شود.

کد خبر 975981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha