فعالیت دو هزار خانه روستایی قرآنی در سراسر کشور

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور گفت: حدود دو هزار تشکل مردمی قرآنی از سازمان دارالقرآن الکریم مجوز فعالیت گرفتند و حدود دو هزار خانه روستایی قرآنی نیز در سراسر کشور فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، مهدی قره شیخ لو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) با ارائه گزارشی از فعالیت‌های سازمان دارالقرآن الکریم اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی اولین نهادی است که فعالیت‌های قرآنی را به صورت تشکیلاتی و برنامه‌ریزی‌شده شروع کرده است.


وی ادامه داد: دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی از سال 81 به عنوان سازمان دارالقرآن الکریم فعالیت خود را آغاز کرد و این سازمان دارای 80 نیروی کارشناس امور قرآنی در ستاد و 460 پست کارشناس در سراسر کشور است.


رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به ماموریت این سازمان که در اساسنامه سازمان تبلیغات اسلامی مورد تاکید قرار گرفته است، توسعه آموزش‌های قرآنی را یکی از این ماموریت‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: سازمان دارالقرآن در طول سال حدود 500 هزار نفر را تحت پوشش آموزش‌های قرآنی از روخوانی و روانخوانی تا تربیت معلم، تربیت مدرس و توجه به مفاهیم و تفسیر قرآن قرار داده است.


قره شیخ لو، ساماندهی مشارکت‌های مردمی در حوزه فعالیت‌های قرآنی را یکی دیگر از ماموریت‌های این سازمان عنوان کرد و یادآور شد: حدود دو هزار تشکل مردمی قرآنی از سازمان دارالقرآن الکریم مجوز فعالیت گرفتند و حدود دو هزار خانه روستایی قرآنی نیز در سراسر کشور فعالیت می‌کنند.


رئیس سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: در استان قم نیز حدود 30 موسسه قرآنی و 10 خانه روستایی قرآنی فعالیت می‌کنند که امیدواریم این تعداد افزایش یابد.


وی نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم را سومین ماموریت مهم سازمان دارالقرآن الکریم برشمرد و تاکید کرد: دارالقرآن الکریم در این بخش سابقه کار 25 ساله دارد و تمامی قرآن‌هایی که در کشور چاپ می‌شود مورد بازبینی این سازمان قرار می‌گیرد.


قره شیخ لو به برخی برنامه‌های جنبی فعالیت‌های این سازمان از قبیل برگزاری مسابقات و جشنواره‌های قرآنی، اعطای مدرک به حفاظ قرآن کریم و... اشاره کرد و گفت: در طول سال حدود 50 عنوان برنامه قرآنی در موضوعات آموزشی، پژوهشی، حمایتی و ترویجی توسط این سازمان انجام می‌شود.


وی آمادگی کامل این سازمان را برای همکاری با تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) در زمینه توسعه فعالیت‌های قرآنی اعلام کرد و یادآور شد: اماکن متبرکه از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردارند و امیدوارم آستانه مقدسه به پایگاه خوبی در بحث‌های قرآنی تبدیل شود تا از ثمرات آن بهره ببریم.


رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به ورود برخی دستگاه‌ها به عرصه فعالیت‌های قرآنی اظهار داشت: این سیاست سازمان دارالقرآن الکریم است که از ورود سایر دستگاه‌ها و نهادها به حوزه فعالیت‌های قرآنی استقبال می‌کند ولی این نکته که سیاستگذاری کارهای دینی و قرآنی زیر نظر نهادهای تحت اشراف دفتر مقام معظم رهبری باشد خیلی مهم است.


قره شیخ لو تاکید کرد: در دستگاه‌های زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری ثبات مدیریتی وجود دارد و مسائل فرهنگی و قرآنی بهتر از سایر نهادها و دستگاه‌ها سیاستگذاری می‌شود.


وی با بیان اینکه هیچ نهادی ظرفیت انجام فعالیت‌های قرآنی به اندازه سازمان تبلیغات اسلامی ندارد، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 300 نیروی کارشناس امور قرآنی در دارالقرآن‌های سراسر کشور فعالیت می‌کنند که این تعداد نیروی انسانی ظرفیت خوبی ایجاد کرده است.


قره شیخ لو با تاکید بر لزوم حمایت بیشتر از دارالقرآن الکریم قم افزود: ارتقای فعالیت‌های قرآنی در استان قم وظیفه ماست و حمایت بزرگان و مسئولان استان قم مایه دلگرمی و توسعه کار است.
 

پایان پیام/

کد خبر 97376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha