«مهدی بیکی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اگر چه باعث ویرانی های زیادی شد و بسیاری از خانواده ها را داغدار کرد، مادران شهید زیادی را در سوگ فرزندان خود نشاند و فرزندان شهید را چشم به راه پدران خود کرد و در مجموع ماهیت جنگ آثار مخربی را برای ملت ها و دولت ها داشته و دارد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان افزود: با تدبیر فرماندهان جنگ و مدیران نظام و در راس آن مقام معظم رهبری جنگ تحمیلی ما تبدیل به یک جهاد مقدس و دفاع مقدس شد و از دل آن فرهنگ های مقاومت و ایثار و شهادت تولید و برای نسل جوان و نو که جنگ را ندیده بودند عرضه شد.
وی اظهارداشت: جنگ ما جنگ حق علیه باطل بود و امروز به یک فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی تبدیل شده است که در تاریخ دفاع از این مرز و بوم همیشه ماندگار خواهد بود و آیندگان باید از آبشخور فرهنگی آن بنوشند.
بیکی خاطرنشان کرد: ثبت خاطرات شهدا، رزمندگان، ایثارگران و آزادگان یکی از بهترین و مهمترین راهکارها جهت انتقال مفاهیم دفاع مقدس به آیندگان است که امروز با سفارش و عنایت رهبر معظم انقلاب و تشویق و تقدیر ایشان این کار در کشور نهادینه شده است و کتاب های فراوانی در ادبیات دفاع مقدس به رشته تحریر درآمده است که این کتاب ها می تواند فرهنگ یک کشور را متحول کند.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین و حساس ترین مراحل پشتیبانی و ساماندهی جنگ و یکی از تاثیرگذارترین مراکزی که می توانست به خوبی در خدمت اداره جنگ باشد، مساجد بودند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان با بیان اینکه مساجد نقش بسیار کلیدی در اداره جنگ داشتند، گفت: از جمع آوری کمک مومنانه، آموزش های نظامی، ساماندهی نیرو تا تربیت نسل نوجوان برای پشتیبانی از انقلاب، اسلام و جبهه نبرد از فعالیت های مساجد در دوران جنگ بود.
وی افزود: انصافا یکی از کارکردهای مهم مساجد را می توان در زمان جبهه و جنگ مشاهده کرد، نقشی را که مساجد از لحاظ فرهنگی و پشتیبانی مردمی در زمان دفاع مقدس داشتند هیچ ارگان فرهنگی به این خوبی نمی توانست ایفای نقش کند.
بیکی اظهارداشت: مساجد در خط مقدم پشتیبانی فرهنگی و خدماتی جنگ تحمیلی بودند و این ماموریت را به خوبی انجام دادند.
نظر شما