به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «غلامرضا کریمی» امروز یکشنبه (23 شهریور) در سرکشی مشترک ستاد چهل سالگی دفاع مقدس، سازمان تبلیغات و بسیج مداحان استان با پیرغلامان حاج ولی الله احمدی و حاج غلامرضا حیدری، ضمن تقدیر از تلاش های این عزیزان در طول سال های عمر خود در تبیین فرهنگ و عاشورایی و دینی گفت: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از قیام عاشورا است و این درس بزرگ و قیام عظما باید همواره برای همگان به ویژه نسل های جوان و نوجوان تبیین شود.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به اینکه حضرت امام خمینی (ره) زنده نگه داشتن اسلام را از محرم و صفر می دانستند، افزود: این جمله بسیار پر مفهوم و راهبردی است و می توان گفت حیات و بقای اسلام به محرم و صفر است.
وی افزود: حضرت امام خمینی(ره) با تأسی از فرهنگ حسینی و عاشورایی این انقلاب را به پا کرد و بعد از آن و در طول این چهل سال و خصوصا در دفاع مقدس رزمندگان ایران اسلامی نیز با اقتدا به امام حسین(ع) و با کمک فرهنگ عاشورا این انقلاب را به پیروزی رسانده و حفظ کردند.
این مقام مسئول رزمندگان و شهدای انقلاب را ربیت شدگان مکتب امام حسین دانست و بیان کرد: اکثر رزمندگانی که برای دفاع همه جانبه از کشور به پاخواسته اند همه از بچه های هیئتی بودند و پای روضه های حضرت اباعبدالله(ع) تربیت شده بودند و همین تربیت دینی و عاشورایی بود که آنها توانستند در نبرد حق علیه باطل حضور یافته و انقلابی بزرگ و پیروزی عظیم را رقم بزند.
کریمی عزت و کرامت امروز ملت ایران را برگرفته از روضه های سیدالشهدا(ع) و عزاداری محرم و صفر دانست و گفت: باید از این فرصت ارزشمند به خوبی استفاده کنیم و در جهت رشد و تعالی جامعه و همچنین تبیین فرهنگ دینی و اسلامی و انقلابی در بین افراد جامعه تلاش کنیم.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تجلیل از رزمندگان و پیشکسوتان جنگ تحمیلی را یکی از برنامه های مهم گرامیداشت چهل سالگی دفاع مقدس در استان مرکزی دانست و گفت: در این مراسم از بیش از 27 هزار رزمنده استان تجلیل خواهند شد و امروز توفیق داریم به عزیزانی سرکشی کنیم که علاوه بر اینکه رزمنده دفاع مقدس هستند از پیرغلامان و خادمان واقعی حضرت سیدالشهدا(ع) می باشند.
وی با اشاره به اهمیت و ارزش کار فرهنگی، اضافه کرد: پیرغلامانی که امروز هم توفیق رزمندگی و هم نوکری امام حسین(ع) را دارند در سال های قبل از انقلاب و زمانی که کار فرهنگی هیچ جایگاهی در جامعه نداشت در راستای ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) پیشگام بودند و خوشبختانه امروز بعد از گذشت سالیان سال این روحیه را حفظ کردند.
نظر شما