به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، داریوش نوید گویی، رییس انتشارات نوید شیراز در مراسم رونمایی مجموعه سه جلدی «هنر فارس در گذر زمان» در شیراز گفت: یکی از ویژگی های این کتاب علاوه بر آموزشی بودن، معرفی صنایع دستی و معرفی هنرمند است که نباید بگذاریم هنرها و هنرمندان ما فراموش شوند و تکنولوژی جای اصالت و هویت ما را بگیرد.
رییس انتشارات نوید شیراز اضافه کرد: این کتاب باید زودتر چاپ و از پشتوانه قوی و حمایت دولتی برخوردار می شد که متاسفانه نشد و اراده و همت و عشق و علاقه نویسنده این کتاب باعث چاپ شدن و برخورداری جامعه هنری کشور از این رخداد عظیم شد.
نوید گویی با اشاره به اینکه در همه آثار تاریخی دنیا رد پا و آثار هنری هنرمندان فارس به وضوح دیده می شود و که ادعا می کنیم که تمام هنرها از دوران بعد از اسلام توسط شیرازی ها احیا شده است، اضافه کرد: اگرچه امروز بسیاری از شهرهای ایران این هنرها را به نام خود قلمداد کرده اند متعلق به شیرازی ها و فارسی ها است که مستندات آن وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در کنار پرداختن به میراث فرهنگی بایدبه این نکته هم توجه داشته باشیم که صنایع دستی نیز جزیی از هویت فرهنگی ما است، اظهار داشت: شیراز و فارس به بزرگانی مانند سعدی، حافظ و ملاصدرا در دنیا شهره است اما در این میان جایگاه هنرمندان امروز ما کجا است، هنرمندان امروز ما که نمونه ای از صدها هنرمند بی ادعای فارس در دوران های مختلف هستند که هنرمند فارس در تاریخ بدون هیچ ادعا خدمت کرده اند.
رییس انتشارات نوید شیراز با بیان اینکه هنرمندان شیراز باید قدر خود را بدانند، خاطر نشان کرد: بنیاد فارس شناسی در 2 سال اخیر حمایت های مطلوبی از هنرمندان استان کرده است و این در حالی است که کارهایی که در این مدت در بنیاد فارس شناسی انجام شده کارهای صد ساله بوده است.
پایان پیام/
نظر شما