علی اشرف صندوق آبادی، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام، ظهر امروز(14 دی) در این خصوص به خبرنگار شبستان در ایلام، گفت: این شیوهنامه در راستای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در بین کودکان و نوجوانان تدوین شده است.
وی افزود: در این شویه نامه، فعالیت های پایهای ویژه کودکان و نوجوانان برای آموزش غیرمستقیم دعوت به نیکیها و دوری از بدیها گردآوری شده است.
صندوق آبادی بیان کرد: در این شیوه نامه فعالیت هایی مانند معرفی کتاب، معرفی الگوها، معرفی شخصیت های موفق و مثبت، معرفی غیر مستقیم راه نیک و راه بد و فعالیت هایی که موضوع امر به معروف و نهی از منکر را به شیوه های تربیتی مدرن به کودکان و نوجوانان می آموزد، به صورت مصور و مستند آورده شده است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام، ابراز کرد: امر به معروف و نهی از منکر اگر چه یک بحث کلی و تعریف شده است اما در هر سازمان و دستگاهی تعریف خاص خود را دارد در کانون پرداختن به این کار بسیار مشکل تر از سازمان های دیگر است.
صندوق آبادی یادآور شد: امر و نهی باید به گونه ای برای کودکان بیان باشد که مخاطب احساس نکند که دارد امر و نهی می شود.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام، گفت: کودکان باید به شیوه های تربیتی غیر مستقیم راه نیک را از راه بد بشناسند و خود آگاهانه تصمیم بگیرد که به طرف خوبی ها و نیکی ها گام بردارد.
وی، خاطرنشان کرد: فعالیت های امر به معروف و نهی از منکر به شیوه های غیر مستقیم تاثیر به سزایی در تبین و فرهنگ سازی این فریضه در بین کودکان و نوجوانان دارد.
پیشینه: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام دارای 22 مرکز ثابت و سیار در سطح این استان است.
پایان پیام/
نظر شما