به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، استان هرمزگان به واسطه دارا بودن مرزهای آبی گسترده و همجواری با استانهای واقع شده در نوار مرزی، همواره دچار تهدیداتی نظیر قاچاق کالا و مواد مخدر بوده است؛ همین امر مدیریت نیروی انتظامی در استان هرمزگان را ویژه کرده است. انجام اقدامات پیشگیرانه برای کاهش آمار اعتیاد کشور در راستای از بین بردن بازار هدف قاچاقچیان مواد مخدر و ظرافت برخورد با این متخلفان حساسیت این امر را دو چندان میکند.
برای اینکه نیروی انتظامی به مرحله برخورد با فرد متخلف نرسد، نباید تخلفی صورت بگیرد که تحقق این امر نیازمند همکاری چندجانبه نهادهای مرتبط با امر فرهنگسازی و پیشگیری است.
در ادامه گفتگوی خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس را با سردار «غلامرضا جعفری» در خصوص اقدامات انجام شده نیروی انتظامی خواهید خواند:
در حوزه مقابله با قاچاق مواد مخدر چه اقداماتی انجام شده است؟
فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان گفت: در پنج ماهه اول سالجاری در راستای برخورد با مبارزان قاچاق کالا، بیش از 35 تن انواع مواد مخدر کشف شده است که منجر به توقیف 460 دستگاه انواع خودرو شد.
سردار جعفری با ذکر این نکته که در این مدت هزار و 960 نفر دستگیر شدند، عنوان کرد: با تلاش نیروهای انتظامی در سطح استان هرمزگان و انجام اقدامات اطلاعاتی، 42 فقره باند مواد مخدر منهدم و متلاشی شدند.
وی ادامه داد: در عملیاتهای انجام شده بیش از 250 میلیارد تومان از اموال قاچاقچیان مواد مخدر توقیف شد.
وضعیت کشف سلاح غیر مجاز و مقابله با سارقین مسلح در هرمزگان چگونه است؟
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به دستگیری چهار سارق مسلح در پنج ماه اول سال 1399، تصریح کرد: در راستای انهدام باند سارقین مسلح، چهار قبضه اسلحه کلاش، چهار تیغه خشاب و 166 تیر کشف شد.
سردار جعفری 9 میلیون تومان وجه نقد، 85 کیلوگرم مواد مخدر و 6 قبضه اسلحه سرد را از دیگر کشفیات باند سارقین مسلح عنوان کرد و تشریح کرد: در سال 1399، انهدام باند 200 درصد، تعداد دستگیریها 69 درصد و کشفیات سلاح و مهمات 39 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
در راستای مقابله با اراذل اوباش چه اقداماتی انجام شده است؟
فرمانده نیروی انتظامی استان هرمزگان اظهار کرد: تا کنون حدود 354 نفر از اراذل اوباش و مزاحمین خیابانی دستگیر شدند.
سردار جعفری با اشاره به اجرای موفق طرح خیبر در مقابله با اراذل اوباش، عنوان کرد: در این طرح 253 نفر دستگیر شدند.
وی در خصوص کشفیات به دست آمده از اجرای این طرح، گفت: در طرح خیبر 9 موتور سیکلت، پنج خودرو، 17 سلاح سرد، 2 سلاح گرم، 429 بطری مشروبات الکلی و 676 گرم مواد مخدر کشف و ضبط شد.
چه خدماتی توسط اداره مهاجت، گذرنامه و اماکن عمومی به شهروندان ارائه میشود؟
فرمانده نیروی انتظامی استان هرمزگان با بیان خدمات ارائه شده به شروندان توسط اداره مهاجرت، گذرنامه و اماکن عمومی، تصریح کرد: امسال حدود 6 هزار گذرنامه صادر و به امور14 سند مسافرتی و هویتی مخدوشه رسیدگی شد.
سردار جعفری ابراز داشت: رسیدگی به امور 71 مدرک مسافرتی مفقوده، صدور 61 اجازه خروج گذرنامه، تمدید هفت هزار و 149 اقامت و روادید اتباع خارجه و بررسی صلاحیت فردی، انتظامی و ترافیکی 6 هزار و 337 نفر از جمله اقدامات انجام شده توسط نیروی انتظامی است.
اداره نظارت بر اماکن عمومی به چه صورت عمل میکند؟
فرمانده نیروی انتظامی استان هرمزگان تشریح کرد: در راستای نظارت دقیق بر اماکن عمومی در راستای پیشگیری از وقوع جرم، طرح ناظر2 اجرا شد.
سردارد جعفری با ذکر این نکته که در سالجاری در مجموع 11 هزار و 340 بازدید از صنوف هرمزگان انجام شد، ادامه داد: در راستای اجرای طرح ناظر2 هشت جلسه آموزشی و تعاملی با مبادی نظارتی بر اصناف برگزار شد و 315 گشت کنترل و نظارت نامحسوس از واحدهای صنفی مستقر در مجتمعهای تجاری انجام گرفت.
وی عنوان کرد: امسال بیش از یک میلیون محصولات مخرب فرهنگی مانند سیدی و فایلهای غیرمجاز، 63 هزار و 200 ماسک قاچاق، 23 هزار و 115 نوشیدنی غیرمجاز و 2 هزار و 365 ثوب لباس نامتعارف از صنوف متخلف کشف شد.
فرمانده نیروی انتظامی در پایان با اشاره به افزایش 24 درصدی بازدید محسوس و نامحسوس از صنوف به نسبت مدت مشابه سال گذشته، گفت: پلمپ صنوف متخلف و تذکر به صنوف نسبت به مدت مشابه سال گذشته 291 و 158 درصد رشد داشته است.
نظر شما