«صدیقه خاکسار»، در گفتوگو با خبرنگار شبستان در همدان، گفت: یازدهمین جشنواره بینالمللی «سیمرغ» با شعار «هر خانه، یک پایگاه سلامت» برگزار میشود.
مسئول دبیرخانه دانشگاهی جشنواره سیمرغ در همدان با اشاره به اینکه شرکت در جشنواره سیمرغ ویژه عموم است، افزود: این جشنواره در سه سطح، آزاد، ملی و بینالمللی در بخشهای تئاتر، فیلم، موسیقی، ادبی و هنرهای تجسمی برگزار میشود.
خاکسار گفت: بخش آزاد این دور از جشنواره، ویژه دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی و بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت ویژه عموم مردم، بخش بینالملل با موضوع فرهنگ سلامت ویژه شرکتکنندگان سراسر جهان برگزار میشود.
مسئول دبیرخانه جشنواره سیمرغ در همدان با اشاره به اینکه هیچ محدودیتی برای شرکت متقاضیان در رشتههای مختلف وجود ندارد، گفت: ثبتنام و ارسال آثار به این جشنواره از یکم مهرماه سال تا یکم دیماه از طریق سایت Festivalf.ir انجام میشود.
وی ادامه داد: در راستای قدردانی از تلاشهای کادر بهداشت و درمان کشور در مبارزه با ویروس کرونا، با نظر هیئت داوران، به بهترین اثر در چهار رشته فیلم کوتاه، مستند، پوستر و عکس که تصویرگر این روایت هستند، تندیس و جایزه ویژه جشنواره با عنوان «مدافعان سلامت» اهدا میشود.
مسئول دبیرخانه دانشگاهی جشنواره سیمرغ با اشاره به اینکه در دوره گذشته بیش از ۲۵۰ نفر در این مسابقات شرکت داشتند، گفت: استان همدان در دور قبل موفق به کسب ۵ رتبه برتر کشوری شد که اعضای کلوپ مجانین در رشته تئاتر صحنهای رتبه دوم و گروه نوازی سنتی رتبه سوم را کسب کرد و سحر ابراهیمی نیز به عنوان نوازنده برتر کشوری شناخته شد.
وی ادامه داد: همچنین پویا نعیم در رشته مجریگری رتبه دوم را کسب کرد و فرهاد لباسی رتبه دوم کشوری بخش فیلم و رشته نمایشنامهنویسی در بخش کارکنان و فائزه واشقانی در بخش صنایع دستی و رشته مصنوعات چوبی از دیگر برگزیدگان دهمین دوره جشنواره سیمرغ بودند.
نظر شما