«امیر یوسفی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: استان گلستان استانی است که در رابطه با تولید محصولات کشاورزی جایگاه بالایی دارد و از سویی بیشترین مسائل اقتصادی مردم استان به بخش کشاورزی مرتبط است.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اگر بتوانیم از ظرفیت بخش کشاورزی در استان استفاده بهینه شود قطعا اقتصاد استان در مسیر شکوفایی و جهش تولید قرار می گیرد.
یوسفی ابراز داشت: استان گلستان شرایطی دارد که محصولات مختلفی در این استان کشت می شود اما برای رونق بخش کشاورزی باید از خام فروشی و صاردات خام از استان جلوگیری شود و باید فرآورده و محصول نهایی در استان صادر شود.
وی با بیان اینکه توسعه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی باعث افزایش درآمد مردم می شود، افزود: شیوع کرونا به اقتصاد جهان و کل کشور ضربه زد و در بخش کشاورزی نیز با توجه به محدودیت های صادرات با مشکلاتی رو به رو هستیم.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران متذکر شد: گلستان توانسته بسیاری از محصولات مورد نیاز کشور را در این ایام تامین کند اما در بحث جهش تولید باید به بحث کیفی و کمی محصولات نیز اهتمام شود.
یوسفی ابراز داشت: گرچه شاید افزایش تولید برای همه خوش آینده است اما واقعیت اینجا است که برای بازار فروش و برنامه ریزی های پس از فروش نیز باید اقدام شود.
وی تاکید کرد: در فصل برداشت سیب زمینی شاهد بودیم که میزان تولیدات استان رشد داشت اما کشاورزان در حوزه فروش مشکل داشتند و این مهم نشان می دهد که باید در حوزه فروش الگوی مناسبی برای کشت محصولات کشاورزی ارائه شود.
نظر شما