به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرنگار شبستان، «مهرالله رخشانی مهر» در سی و چهارمین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور گفت: تمام بخاری های نفتی در مناطقی که دارای علمک گاز بودند، جمع آوری شدند و در مناطقی که فاقد علمک گاز هستند، تعداد هفت هزار بخاری باقی مانده است؛ این تعداد تا پایان سال جمع آوری می شود.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش افزود: سال گذشته تعداد 24 هزار بخاری نفتی جمع آوری شد و 16 هزار بخاری نفتی هم در مناطقی که زیرساخت گاز نداشتند، جمع آوری شد.
وی ادامه داد: سال 1396 نیز تعهد خیرین 800 میلیارد تومان بود که سال گذشته 1500 میلیارد شد و برای امسال نیز دو هزار میلیارد تومان پیش بینی کرده ایم.
رییس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس گفت: کمک خیرین برای ساخت مدرسه در زلزله کرمانشاه نیز 55 درصد بوده، استان ها 40 درصد و پنج درصد به صورت ملی انجام گرفت که بیش از هزار کلاس درس ساخته شد یعنی هر روز یک کلاس درس تحصیل داریم.
رخشانی مهر بیان کرد: ایجاد هر کلاس به 500 میلیون نیاز دارد و برای تجهیز آن باید 70 میلیون تومان هزینه شود و یک نکته این است برخی از پروژه های جدید در حیاط مدارس قدیم ساخته می شوند و اگر نتوانیم زمین مناسبی را تامین کنیم، نباید از سرانه محوطه مدارس کم کنیم، این موضوع قابل قبول نیست، باید به دنبال تامین زمین کافی باشیم.
نظر شما