خبرگزاری شبستان - مانه و سملقان؛ محرم که میشود در عمق وجودم پی تو میگردم و به دنبال نشانهای از معرفتت در خود میجویم، شاید ذرهای از آن را بیابم اما افسوس، گناه کارتر از آنم که عظمت و بزرگی تو را درک نمایم این عشق به ابا عبدالله الحسین علیه السلام پایان ندارد.
حسین جان، اگرچه شدیدترین ظلمها بر تو رفت اما شعله قیامت سراسر گیتی را فرا گرفت و در دل جهانیان زبانه کشید و تا قیام حضرت مهدی (عج) ندای عاشورا طنین انداز خواهد بود.
امروز عاشورا است امروز در جای جای استان خراسان شمالی نینواست، امروز پیر و جوان، کوچک و بزرگ، مرد و زن همه آمده اند تا عهدی دوباره با حسین زهرا(س) ببندند.
امام جمعه شهر آشخانه گفت: بارزترين جلوه شخصيتي امام حسين(ع) به عنوان الگو و نمونه براي پيروان آن حضرت، ظلم ستيزي و عدالت پروري است.
حجت الاسلام عباسعلی احمدزاده افزود: سه چيز ديگر را ميتوان به عنوان الگو و نمونه در وجود مقدس امام حسين(ع) جستجو كرد که حماسه و شور، صلابت و عظمت و پاسداری از حق و حقيقت از جمله آن است.
امام جمعه شهر آشخانه بیان کرد: از نظر علم روان شناسي در جهت شناخت ابعاد شخصيتي فرد، بايد كليد شخصيت او را به دست آورد كه بدون شك، كليد شخصيت امام حسين(ع) آنچه از لابلاي روايات به دست مي آيد، روح بلند و همت والاي آن حضرت و همچنين شجاعت و مردانگي اوست.
به گفته این عالم دینی، آنچه از سخنان آن حضرت به دست مي آيد به خوبي برجستگيهاي ابعاد شخصيتي او را متبلور ميسازد.
وی تصریح کرد: آنجا كه روايتي را از زبان جدش در جواب سؤال كننده به عنوان بهترين موعظه انتخاب ميكند و ميفرماید: جدم فرمود: خداوند كارهاي بلند و با عظمت را دوست دارد و از كارهاي پست اكراه دارد".
امام جمعه موقت شهر قاضی با اشاره به شرایط حاکم بر انقلاب کربلا گفت: امام حسين(ع) در شرايط حساسی قرار ميگيرد كه اسلام، قرآن و ايمان در معرض خطر قرار گرفته بود و امام(ع) حمايت از دين و قرآن را از جمله تكاليف شرعي خود ميدانست؛ لذا دست به انقلاب زد كه تمدن امت را متحول ساخت.
حجت الاسلام ابوالفضل اردکام افزود: به باور عالمی، پيام قيام و انقلاب امام حسين(ع) براي مسلمين اين است كه دين ارزشمند است و حمايت از ارزش هاي ديني در هر شرايطی واجب می باشد؛ اگرچه اين امر به قيمت جان انسان تمام شود.
وی اظهارداشت: امام حسين(ع) كه فرزند رسول خدا(ص) و دست پرورده خاندان وحي بود فرمود که دين بالاتر از حسين است، وقتی كه اسلام با آن خون دلهايی كه جدم در راه ترويج آن خورده با خطر مواجه شود، من، جان و مال و ناموسم را فداي آن خواهم كرد.
وی عنوان کرد: فرهنگ عاشوراي حسينی، تغيیرات عمدهای را در جامعه آن روز مسلمانان به وجود آورد.
این عالم دینی همچنین خاطرنشان كرد: در چنين شرايطي، هم مسئوليت ديني امام ايجاب ميكرد كه از دين حراست كند و هم سياستش در قالب دين اقتضا میكرد تا فضايی را به وجود آورد كه مردم بتوانند راه خدا و حق را بهتر بپيمايند.
یکی از عزادارن امام حسین در شهر آشخانه گفت: دنيا آموخت كه در مكتب اسلام، حكومت نميتواند به دور از دين چيزي را بر مردم تحميل كند و يا به نام دين، چيزهايی را ببافد.
محمد رحمانی اظهارداشت: كساني كه از عاشوراي حسيني تجليل ميكنند به اين معنا نيست كه از سياست دور اند؛ بلكه احياگران انقلاب امام حسين(ع) نظاره تام و تمام بر مسايل سياسي دارند؛ زيرا حكومت و سياست، بستري است براي اينكه فضای ديني و اسلامي آن را اصلاح کند.
وی بیان کرد: امروز در روز عاشورا آمده ایم که بار دیگر با عزیز پیغمبر عهد ببندیم که ادامه دهنده راه ایشان هستیم.
يكی ديگر از شهروندان گفت: هدف امام حسين(ع) احياي دين و يكتاپرستي با استناد به سيره پيامبران الهي به ويژه سيره جدش بود و ما نیز ادامه دهنده این سیره هستیم.
مهدی وطن پرست افزود: امام حسين(ع) بعد از گذشت سه دهه از رحلت جدش، بزرگترين نهضت و انقلاب را در برابر كساني كه به نام اسلام، جامعه را به انحراف ميكشاندند راه اندازي كرد.
این فرهنگی در شهر آشخانه ادامه داد: امام حسين(ع) با ژرف نگري و دقت تمام، وضعيت جامعه آن روز را در نظر ميگيرد و خطراتی كه از ناحيه حكومت بني اميه جامعه را تهديد ميكرد را بررسي ميکند آنگاه تصميم خود را به مردم آن زمان اعلام ميدارد.
وی بیان کرد: امروز همه ما مسلمانان جهان عهدی دوباره با امام حسین (ع) می بندیم و راه ایشان که سردار سلیمانی رفته را دنبال خواهیم کرد.
وطن پرست اظهارداشت: امروز در روز عاشورا با حسین زهرا (س) عهد خواهیم بست که نمی گذاریم پرچم ایشان بر زمین بماند و ادامه دهنده راهش خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان مراسم روز تاسوعا و روز عاشورا همزمان با سراسر کشور در شهرستان مانه و سملقان و 136 روستا با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد و نماز ظهر عاشورا نیز با حضور عاشقان حضرت اباعبدالله حسین (ع) اقامه خواهد شد.
نظر شما