به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام والمسلمین علی اصغرثنایی، دبیر اجرایی جشنواره نوآوری های تبلیغ دینی در نشست خبری تشریح برنامه های این جشنواره تبلیغ امروزی در عرصه دین را دارای گستره ای وسیع دانست و گفت: عوامل متعددی این اثرگذاری را تشدید می کنند که شناسایی، تقویت و تسری هر یک از آنها می تواند مسیر تحقق اهداف ما در تبلیغ و اشاعه آموزه های دین هموار کند.
وی با اعلام برگزاری این جشنواره در اردیبهشت سال 91 اظهار کرد: سازمان های اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی و مرکز مدیریت حوزه علمیه قم و جامعه المصطفی العالمیه (ص) یعنی دستگاه هایی که عمده کار تبلیغ دینی نظام در داخل و خارج از کشور بر عهده آنها است در برگزاری هرچه بهتر و اثرگذارتر این جشنواره همکاری دارند.
حجت الاسلام ثنایی با اعلام اهداف برگزاری این جشنواره تصریح کرد: شناسایی، تقویت و حمایت از صاحبان طرح های بدیع و ابتکاری که می تواند در مسیر تبلیغ دین تحول و سرعت و شدت ایجاد کند در حوزه های مکتوب، شفاهی و مجازی بدون اعمال محدودیت و تفکیک به لحاظ حوزوی و غیرحوزوی بودن و یا تفکیک جنسیتی مهمترین هدف برگزاری این جشنواره به همت نهادهای مذکور است.
دبیر اجرایی جشنواره نوآوری های تبلیغ دینی ادامه داد: تمامی افرادی که دارای ایده های بدیع که قابلیت اجرایی شدن را داشته باشد، منافاتی با دین نداشته و روحانی محور باشد یعنی توسط روحانیت قابل کاربرد باشد می توانند این ایده ها را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند چراکه بسیار هستند افرادی که نوآوری هایی اثرگذار در مناطق خاص جغرافیایی دارند که متاسفانه ایده آنها شناسایی، تقویت و تسری داده نشده است.
وی با تاکید بر لزوم تسری دادن این ایده ها میان مبلغان و روحانیون فارغ از محدودیت در مناطق جغرافیایی ابراز کرد: هر محتوایی که به تبلیغ بهتر دین بینجامد، در کنار گسترش عرصه های زمانی و مکانی تبلیغ یعنی تلاش برای گسترش دامنه تبیلغات دینی از مناسبت های زمانی همچون محرم و صفر و مکان های خاص همچون مساجد و حسینیه ها، استفاده از ابزارهای متنوع و روش های متعدد در تبلیغ دین درقالب های سنتی و نوین در کنار بکارگیری شیوه های مکتوب، شفاهی و مجازی محورهای این جشنواره را تشکیل می دهند.
حجت الاسلام ثنایی درباره اقدامات انجام شده در فاز نخست برگزاری این جشنواره بیان کرد: ایجاد دبیرخانه ثابت در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی آن به نشانی اینترنتی www.gntsamta.com از جمله این اقدامات است که علاقه مندان می توانند برای شرکت در این جشنواره از همین پایگاه در تکمیل فیلدهای مرتبط با طرح و ایده خود اهتمامی خاص داشته باشند.
وی با بیان این مطلب که پس از حد نصاب رسیدن آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره، کمیته داوران هم تشکیل می شود، عنوان کرد: داوری آثار ارسالی و ایده های بدیع در عرصه تبلیغ دین توسط داوران ممتاز و کارشناس در سه حوزه طرح های سایبری، طرح های مکتوب و شیوه ها و ابزراهای تبلیغی انجام می شود.
حجت الاسلام ثنایی 28 اسفند یعنی آخرین روز کاری سال جاری را مهلت پایانی ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره نوآوری هاثی تبلیغ دینی اعلام کرد و افزود: بنابر برنامه ریزی های انجام شده مقرر است این جشنواره هر دو سال یک بار به منظور فرصت دهی به افراد دلسوز و دغدغه مند که ایده هایی برای تبلیغ آموزه های دین دارند، برگزار شود.
وی با اشاره به اقدامات مفید و موثری که دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در راستای نهادینه کردن آموزه های دین برداشته است، گفت: تبلیغ در الفاظ مختلفی جای می گیرد به عنوان مقال مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دین که زیر نظر دفتر فعالیت کرده و روزانه به هزاران پرسش پاسخ می دهد یکی از ابرازهای مهم تبلیغ دین در این دفتر محسوب می شود.
دبیر اجرایی جشنواره نوآوری های تبلیغ دینی ادامه داد: علاوه بر این دفتر تبلیغات اسلامی استفاده ای موثر و کارآمد از فضای مجازی که این روزها کاربران آن به ویژه از میان نسل جوان روبه افزایش است دارد و از طریق تشکیل کانون های گفتمان مجازی می کوشد سوالات و شبهات را پاسخ داده و آموزه های ناب اسلام را در این فضا نیز نهادینه کند.
وی با بیان این مطلب که رویکرد این دفتر تخصصی کردن تبلیغ دینی است، خاطرنشان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی علاوه بر تجمیع ایده های نو و ابتکاری در عرصه تبلیغ دین از طریق برگزاری این جشنواره می کوشد زمینه عملیاتی کردن این ایده را نیز فراهم کند.
نشست خبری تشریح برنامه های جشنواره نوآوری های تبلیغ دینی چهارنشبه، 14 دی ماه با حضور دبیر اجرایی این جشنواره و اصحاب رسانه های جمعی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما