به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، بعدازظهر امروز(۴ شهریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرگزاری های این استان در پاسخ سئوال خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: نوع تامین مالی شرکت های دانش بنیان با حوزه سنتی متفاوت است، سرمایه گذاری سنتی برای شرکت های کوچک دانش بنیان جواب نمی دهد و باید سرمایه گذاری خطر پذیر را در حوزه شرکت های دانش بنیان توسعه دهیم چرا که معلوم نیست محصول این شرکت ها واقعا در بازار موفق باشد.
«سورنا ستاری» تصریح کرد: وقتی سرمایه گذاری خطر پذیر اتفاق می افتد، سرمایه گذار و شرکت دانش بنیان در نتیجه کار شریک می شوند، در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان، صندوق نوآوری شکوفایی در کشور راه اندازی شده است که شرکت های دانش بنیان می توانند برای دریافت وام از اعتبارات این صندوق استفاده کنند، همچنین خطوط اعتباری بانک ها نیز به خوبی از شرکت های دانش بنیان حمایت می کند و وام با سودهای کمتر از حالت عادی به شرکت های دانش بنیان ارائه می شود.
وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان باید وارد بورس شوند، گفت: اگر شرکت های دانش بنیان وارد بورس شوند، سرمایه خیلی کلانی را در حوزه فعالیت خود تزریق می کنند و هم اکنون نیز۴۱ شرکت دانش بنیان در بورس فعالیت دارند که ۲۸۰ هزار میلیارد تومان ارزش گذاری می شوند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری تصریح کرد: ایران اسلامی در حوزه هوش مصنوعی دارای بزرگ ترین استارتاپ ها در منطقه است، شرکت هایی در کشور وجود دارد که بیش از۵۰ نیروی متخصص دارند و بسیاری از کسب و کارهای مرتبط با هوش مصنوعی را توسعه داده اند.
وی بیان کرد: سامانه سجام بورس یک کار فوق العاده در حوزه هوش مصنوعی است که در یک برهه زمانی یک ماهه حدود یک میلیون و دویست هزار نفر از طریق این سامانه احراز هویت اینترنتی شده اند، سامانه ای بسیار پیچیده است که بر اساس هوش مصنوعی با محوریت تصویر، حرکت و صوت کار می کند.
ستاری بیان کرد: در هوش مصنوعی وضعیت خوبی داریم و در هفته گذشته از ۳ محصول هوش مصنوعی در کشور رونمایی شده است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینکه۵۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد، بیان کرد: این شرکت ها بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فروش دارند و باید گفت که آینده اقتصاد ایران، اقتصادی دانش بنیان است.
وی خاطرنشان کرد: امروز شرکت های دانش بنیان حدود ۷۰۰ میلیون دلار به جز حوزه آی. سی. تی صادرات دارند و در برنامه داریم که این میزان را به یک میلیارد دلار برسانیم.
نظر شما