خروجی های حوزه هنر  را با سنگ محک امر به معروف و نهی از منکر بسنجیم

شاه آبادی با تاکید بر ضرورت اجرای امر به معروف و نهای از منکر در معاونت هنری گفت:در نهایت باید تمام اقدامات و خروجی های حوزه هنر را با سنگ محک امر به معروف و نهی از منکر بسنجیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، شورای امر به معروف و نهی از منکر معاونت امور هنری با حضور حمید شاه آبادی، مدیران، مشاورین و کارمندان معاونت امور هنری روز دوشنبه 12 دی ماه در محل تالار رودکی برگزار شد.


در این مراسم که با حضور دکتر علی اسماعیلی، رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت الاسلام صادق زاده، معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور) برگزار شد، در ابتدا دکتر اسماعیلی از معاونت امور هنری جهت پیشگامی در برگزاری این برنامه تشکر کرد.


مشاور وزیر و رئیس حوزه وزارتی امر به معروف و نهی از منکر را فلسفه قیام سیدالشهدا دانست و افزود: متاسفانه دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما مغفول مانده است و خیلی از آسیب هایی که هر جامعه ای ممکن است دچار آن شود به واسطه عدم توجه به این دو فریضه است.


اسماعیلی با اشاره ای به نحوه شکل گیری شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امروز خوشحالیم که آغاز به کار اولین شورا در معاونت امور هنری با ریاست معاون محترم امور هنری صورت می گیرد.


وی در همین زمینه افزود: با تشکیل جلسات مرتب در سال 90 تصمیم داریم در این زمینه بیشتر به سمت برنامه محوری قدم برداریم و در همین راستا برنامه سه ماه آخر سال و همچنین سال 91 در این شورا در حال تدوین است که بعد از گذشت فرایندی به زودی اجرایی خواهد شد.


رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راه اندازی سایت شورا را یکی از اولین اقدامات در این زمینه دانست و افزود: از دیگر برنامه های صورت گرفته در این زمینه باید به برگزاری نشست هایی فرهنگی در دو سطح مدیران و کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دوره تربیت مربی جهت امر به معروف و نهی از منکر برای کارمندان داوطب، برگزاری دوره های همگانی برای کارمندان اشاره کرد.


در ادامه این برنامه شاه آبادی نیز ضمن تشکر از تشکیل این ستاد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با تشکیل این ستاد و پیگیری مصوبات ستاد و برگزاری نشست ها یک اصل اصیل قرآنی و دینی احیا می شود.


وی افزود: اگر ما بخواهیم یک گام عملی در این موضوع بردایم نیاز به این است که یک بازتعریف مجدد از مصادیق معاریف و منکرها که در زندگی روزمره با آن سرکار داریم داشته باشیم.در اثر هجمه فرهنگ های بیرونی بسیاری از موضوعاتی که در گذشته در زندگی روزمره ما وجود داشته به مرور زمان با تغییر زندگی ها برای ما عادی شده در حالی که این ها همه منکر هستند.

 


معاون امور هنری با اشاره به این موضوع که بازتعریف معروف و منکر در ابتدا باید از زندگی خود ما شروع شود، گفت:در حوزه اداری به یک نسبت جمعی وارد می شویم و به میزان مسئولیت افراد در یک نهاد یا سازمان مسئولیت ها در این زمینه مضاعف می شود. همچنین در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار سخت تر از دیگر وزارتخانه ها و سازمان هاست.


وی با اشاره به فرمایشات امام خمینی (ره) در زمینه تشکیل وزارتخانه امر به معروف و نهی از منکر گفت: ما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را تحقق این فرمایش حضرت امام می دانیم و اعتقاد داریم وظیفه اصلی این وزارتخانه باید اجرای این دو مقوله باشد.


شاه آبادی افزود: در معاونت هنری هم تمام کارمندان گذشته از اقدامات فردی باید در تکالیف خودشان این موضوع را بگنجانند و در نهایت باید تمام اقدامات و خروجی های حوزه هنر را با سنگ محک امر به معروف و نهی از منکر بسنجیم.


در بخش دیگری از این برنامه هم حجت الاسلام صادق زاده اقدامات انجام شده در دوره وزارت دکتر حسینی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: یکی از وظایف شورای امر به معروف و نهی از منکر معرفی این فریضه الهی است. فریضه ای که خواص هم آن را نفهمیدند و ستاد این موضوع هم هنر معرفی این فریضه را تا به حال نداشته است.


بنا به گزارش روابط عمومی معاونت امور هنری وزات فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به موقعیت معاونت امور هنری گفت: شما می توانید با هنر این فریضه را معرفی کنید و نقش کلیدی هنر می تواند در این زمینه غوغا کند.


وی در پایان با اشاره به سه آیه لزوم ایجاد یک تشکیلات جهت سیاست گذاری و هدایت گری در این زمینه را واجب دانست و افزود: امام حسین (ع) هم در شش جا قیام خود را جهت احیای امر به معروف و نهی از منکر دانسته است. واجب این است که در ابتدا این فریضه را از خودمان شروع کنیم و فرهنگ پذیرش را در جامعه زیاد کنیم.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 96386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha