واحد‌های تولیدی باید در داخل سامانه «بهین یاب» قرار بگیرند

گردان با اشاره به اینکه واحد‌های تولیدی باید در داخل سامانه «بهین یاب» قرار بگیرند، گفت: بیش از ۴۰ درصد واحد‌های تولیدی تاکنون در داخل سامانه بهین یاب نبودند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «کیوان گردان» با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دوسیما با اشاره به اینکه آمار همه واحد‌های تولیدی داخل کشور را با جزئیات داریم و آن‌ها را بررسی کرده ایم، گفت: طرحی را از دو ماه پیش آغاز کردیم و معاونت امور صنایع وزارت صمت متولی ساماندهی طرف تقاضا شده است و سهمیه‌ها و میزان دریافتی آن‌ها بررسی و میزان خرید و تولید آن‌ها تطبیق می‌شود.

 

مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: اجبار کردیم همه واحد‌های تولیدی باید در داخل سامانه «بهین یاب» قرار بگیرند، زیرا بیش از ۴۰ درصد واحد‌های تولیدی تاکنون در داخل سامانه بهین یاب نبودند بنابراین نمی‌توانیم همه تقصیر‌ها را برگردن این سامانه بیاندازیم.

 

گردان اضافه کرد: بخشی از واحد‌های تولیدی مانند خودروساز‌ها ۱۰۰ درصد ورق مورد نیاز خود را از شرکت فولاد مبارکه گرفته اند و در سامانه بهین یاب هم برخی واحد‌های تولیدی ۱۰۰ درصد، برخی ۸۰ درصد و برخی هم حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد مواد اولیه را گرفته اند.

 

مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: یکی از برنامه‌های اساسی ما عدالت در توزیع ورق‌های فولادی میان همه تولید کنندگان است.

 

گردان با بیان اینکه فولاد مبارکه همه واحد‌های تولیدی را که بیش از ۱۱۰ تن در ماه خرید دارند، کارشناسی کرده است، افزود: ارقامی هم در سامانه «بهین یاب» قرار دارد که ما با تطبیق این آمار، آن‌ها را ارزیابی دقیق‌تر می‌کنیم.

 

وی گفت: ۷ شرکت تولید کننده ورق گرم داریم که ۶ میلیون تن ورق قابل عرضه در بورس دارند و از شهریور همه آن‌ها مکلف شدند که همه ورق گرم تولیدی خود را باید در بورس عرضه کنند.

 

گردان اضافه کرد: ۵ شرکت تولید کننده ورق سرد داریم که ۲ و ۲ دهم میلیون تن تولید می‌کنند که ۵۰ درصد از این ظرفیت متعلق به شرکت فولاد مبارکه است و همه این شرکت‌ها هم مکلف به عرضه محصولات خود هستند.

 

مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس فرآیندی که در دست اجراست شرکت فولاد مبارکه هم مکلف است همه عرضه‌های خود را در داخل بورس کالا انجام دهد و موضوع مچینگ کاملاً باید حذف شود.

 

گردان افزود: از هفته گذشته به استان‌ها ابلاغ کردیم که در ماه آینده، سهمیه‌ها را بر اساس فرمول‌ها بازنگری کنند و شرکت‌های عرضه کننده هم مکلف هستند تولیدات خود را عرضه کنند./

کد خبر 961188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha