ایران با تاسی از آموزه های دینی تحصیل را ابزار اقتدار و توانایی میداند

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با تاکید برای به صفر رساندن نرخ بیسوادی در کشور، گفت: کشوری که با تاسی از آموزه های دینی، علم آموزی می کند، تحصیل را ابزار اقتدار، دانایی و توانایی می داند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، همایش خادمین سوادآموزی استان گیلان امروز در سالن اجتماعات پژوهشگاه معلم ناحیه 1 رشت، برگزار شد.

 

ایوب نجف زاه، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در این همایش با تاکید بر اینکه با گذشت 33 سال از دستور حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی دیگر نباید یک فرد بی سواد هم در کشور داشته باشیم، گفت: همه ما باید برای به صفر رساندن بیسوادی در کشور تلاش کنیم.

 

وی تحقق فرمایش مقام معظم رهبری را مبنی بر به پایان رساندن بیسوادی در کشور را تاکیدی به این مهم دانست و افزود: با مرور بر فعالیت 32 سال گذشته این حرکت مهم درخواهیم یافت که چه میزان در این مسیر موفق بوده ایم.

 

نجف زاده گفت: در اهمیت تشکیل نهضت سوادآموزی همین بس که به فرمان حضرت امام خمینی(ره) در سال 58 تشکیل شد و این دستور از طرف شخصیتی واقعیت نگر و حیقت جو در برهه ای از زمان صادر شد که از همان آغاز، این حرکت و تلاش همکاران و آموزشیاران نهضت زبانزد خاص و عام شد.

 

وی با توجه به ناملایمتی های که در این عرصه وجود داشت، افزود: سواد آموزی در ایران و در آن گروه هدفی که مد نظر نهضت بوده است، در جهان سر آمد شد و حرف اول را می زند.

 

نجف زاده اذعان کرد: سواد آموزی در کشور، زمینه موفقیت های بزرگی در 32 سال گذشته به وجود آورد که امروز مسئولیت ما را نسبت به جامعه اسلامی که در آن زندگی می کنیم، بیشتر کرده است.

 

هنوز به خط پایانی نرسیده ایم
وی، حفظ شآن نظام را از وظایف مسئولین دانست و ادامه داد: کشوری که با تاسی از آموزه های دینی، علم آموزی می کند، تحصیل را ابزار اقتدار و دانایی و توانایی می داند.

 

نجف زاده یادآور شد: اگر چنانچه با دقت به موضوع علم و دانش بپردازیم درمی یابیم که علی رغم همه موفقیت هایی که بدست آورده ایم هنوز به خط پایانی، نرسیده ایم.

 

وی تاکید کرد: با توجه به برنامه های جدید آموزش و پرورش و همکاری مسئولین با دست به دست هم دادن می توانیم شاهد این موضوع باشیم که عدم فضای آموزشی و نیروی انسانی نمی تواند مانعی برای رسیدن ما به هدف اصلی ما، باشد.

 

نجف زاده، به 19 مورد اقدام برای پایان بیسوادی در استان اشاره کرد و افزود: در این راستا برنامه های جدیدی داریم که اقدامات اولیه برای اجرای آن، امضای 9 تفاهم نامه با دستگاه های استان در خصوص استفاده از پتانسیل آنان تعریف شده است.

 

 

وی همچنین از 9 برنامه تعریف شده در سال آینده، خبر داد و تصریح کرد: زمینه برای اجرایی و عملیاتی کردن برنامه های از پیش تعیین شده فراهم است و در این راستا تلاش می کنیم.

 

گفتنی است، در این همایش از خانواده شهدای نهضت، پیشکسوتان، روسای ادارات آموزش و پرورش و ادارات و آموزشیاران نهضت سوادآموزی استان گیلان تجلیل به عمل آمد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 96041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha