ترویج سبک زندگی اهل بیت (ع) در میان دانش‌آموزان رسالت اصلی آموزش و پرورش است

حجت‌الاسلام قاضی دزفولی ترویج سبک زندگی اهل بیت (ع) در میان دانش‌آموزان را رسالت اصلی آموزش و پرورش دانست و گفت: اجرای دقیق مصوبات شورای آموزش و پرورش ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «حجت‌الإسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی» در جلسه شورای آموزش و پرورش، حضور همه مسئولان شهرستان در این جلسه را نشان از یک وحدت رویه در آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته در طول چند ماه اخیر نشان از همت ویژه همه مسئولان آموزش و پرورش است.

 

امام جمعه دزفول با تبریک روز مباهله افزود: روز مباهله سند حقانیت شیعه است و رسالت اصلی آموزش و پرورش ایجاب می‌کند که دانش‌آموزان را بیش از پیش با سبک زندگی اهل بیت (ع) آشنا سازد تا فرهنگ ائمه (س) در بین خانواده‌ها و دانش‌آموزان جاری و ساری گردد که در نهایت همین امر موجب ارتقای فرهنگ جامعه خواهد شد. 

 

وی با اشاره به سند 2030 اضافه کرد: خوشبختانه در مجموعه آموزش و پرورش دزفول با حضور کارشناسان مؤمن و با درایت از اجرایی شدن آن در هر سطح و موضوعی جلوگیری به عمل آمده که این اقدام تحسین برانگیز است. 

 

حجت‌الاسلام قاضی دزفولی در بخشی دیگر از سخنان خود به موضوعات و مصوبات شورای آموزش و پرورش اشاره کرد و اذعان داشت: مصوبات این شورا لازم الإجرا هستند و تمام اعضای حاضر در این شورا باید از آن تبعیت کنند.

 

وی در پایان از تلاش بی‌وقفه مدیریت آموزش و پرورش دزفول در خصوص ثبت‌نام دانش‌آموزان و ساماندهی فضاهای آموزشی قدردانی کرد و یاد آور شد: مجموعه آموزش و پرورش دزفول با انجام اقدامات کارشناسی شده بسیاری از مشکلات آموزشی شهرستان را شناسایی کرده و امید می‌رود با فراهم آوردن زمینه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نواقص موجود را برطرف سازد.

 

«علی فرهمندپور» نیز عنوان کرد: آموزش و پرورش دو رکن اساسی رشد و بالندگی یک جامعه و به‌ویژه شهرستان دزفول است که هرچه در این راستا با تدبر و نظم بیشتر عمل کنیم قطعاً شاهد نتایج مثبت‌تری خواهیم بود.

 

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول تصریح کرد: پویایی یک جامعه مرهون سیاست‌گذاری است که در دو حوزه آموزش‌وپرورش اتفاق می‌افتد و نقش تصمیمات شورای آموزش‌وپرورش در این امر بسیار مؤثر است.

 

وی ابراز کرد: وضعیت به گونه‌ای است که تاریخ و نحوه بازگشایی مدارس در ابهام است و با وجود کرونا مشخص نیست که سیستم آموزشی به روال گذشته عمل کند و یا دست‌خوش تغییراتی متناسب با وضعیت کرونا شود.

 

فرهمندپور بیان کرد: تصمیم‌گیری‌ها باید از همین روزها آغاز شود و مبنا را بر دو حالت بازگشایی مدارس و یا آموزش از راه دور قرار دهیم تا در صورت اجرای مجازی آموزش‌ها مشکلات این روش برطرف و زیرساخت‌های لازم فراهم شوند تا در طول سال تحصیلی مشکلات موجب عقب افتادن روند آموزش نشوند.

 

کد خبر 960168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha