آتش بازی«جرئت یا حقیقت» در مدرسه

دانش آموزان مدرسه غیردولتی در کرج با یکدیگر بازی جرئت یا حقیقت می کنند و نتیجه حکم آتش زدن مدرسه می شود.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان،بازی جرئت یا حقیقت! مسئله این است یا باید حقیقت را گفت یا باید جرئت از خود نشان داد که نتیجه هر دو آن «حماقت» از آب در می آید.حماقتی که می تواند یک مدرسه را در آتش بسوزاند. «مدرسه ای در کرج توسط دانش آموزان به آتش کشانده شد» این خبری است که در شبکه های اجتماعی و رسانه ها در حال بازنشر است.

ماجرا از این قرار است که  چهاردانش آموز مدرسه ای غیردولتی در کرج با یکدیگر بازی جرئت یا حقیقت می کنند و نتیجه حکم آتش زدن مدرسه می شود. بازی را علی و سعید 17 ساله، محسن 18 ساله و حمید 19 ساله  انجام می دهند وحکم بازی هم می شود آتش زدن مدرسه.

«علی» دانش آموز ۱۷ ساله که حکم آتش زدن مدرسه را می دهد در این ارتباط به رسانه ملی می گوید:یک اختلاف شخصی با مدیر مدرسه داشتم. من نتوانستم سه میلیون تومان شهریه مدرسه را بپردازم و او نیز پرونده را به من نداد و یکسال از تحصیل بازماندم و این یک کینه را به دل داشتم. وقتی بازی جرئت یا حقیقت را با دوستانم بازی کردم، یک پیشنهاد دادیم که دوستم نتوانست انجام بدهد و حکم را آتش زدن جایی را دادم.فکر نمی کردم جدی شود اما بحث «کل کل» داشتیم که این اتفاق عملی شد.

 

دوستان علی هم مدعی هستند به دلیل رفاقت و اذیت شدن دوستشان در مدرسه این کار را انجام دادند.

 

پلیس نیز از خریداری 48 بطری گاز فندک توسط این دانش آموزان خبر داد که نشان از برنامه ریزی این نقشه ازقبل را دارد. آن ها 12 شب به مدرسه می روند و شیشه در ورودی را می شکنند و وارد مدرسه می شوند بطری های گاز با 30 لیتر بنزین را به راهرو مدرسه می اندازند و آتش می زنند.

 

این دانش آموزان چند دقیقه بعد از آتش‌سوزی ترسیدند به کسی آسیبی وارد شود به همین  دلیل به محل برگشته اند که  بازداشت شده اند.

 

در همین ارتباط، یعقوبی مدیر مرکز اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان البرز به خبرنگار شبستان می گوید: این اتفاق دو هفته پیش رخ داده است و مراحل قانونی خود را طی می کند که نتیجه آن را باید قوه قضاییه اعلام کند و ما نمی توانیم از جزییات آن اطلاعاتی منتشر کنیم.

 

در شبکه های مجازی گفته می شود این آتش سوزی خسارتی ۶ میلیارد تومانی به مدرسه وارد کرده است که یعقوبی این رقم خسارت را رد می کند و می گوید: خسارت این رقم نیست و خیلی پایینتر از این رقم اعلام شده است.

 

 چندی است که بازی جرئت یا حقیقت به صورت مجازی و غیرمجازی میان جوانان و به ویژه نوجوانان رواج یافته است. پلیس فتا هم در هفته های گذشته نسبت به رواج این چالش میان نوجوان هشدار داده بود که پرونده هایی  زیادی در حال تشکیل است. این اتفاق هم تلنگری می تواند برای خانواده ها و مسئولان فرهنگی و آموزشی کشور باشد که از این نسل غافل نشوند تا  آن ها به سمت سرگرمی هایی همانند این بازی هایی بروند که انتهای آن آسیب های جبران ناپذیری دارد.

کد خبر 960134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha