یک مجتمع‌ آموزشی غیردولتی در رفسنجان افتتاح شد

با حضور مسئولین شهرستان رفسنجان مجتمع آموزشی غیرانتفاعی آسمان آبی با اعتبار بیش از ۲۶ میلیارد ریال در این شهر به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان محمد شایگان سه شنبه ( 21 مرداد) در این آئین گفت: فلسفه ایجاد مدارس غیرانتفاعی در رفسنجان به دوره قبل از انقلاب بر می گردد؛ از سال 1347 مجموعه دبیرستان پسرانه غیرانتفاعی فردوسی توسط 6 نفر فرهنگی در رفسنجان پایه گذاری شد که در حال حاضر 5 نفر از این افراد در قید حیات نیستند؛  این مجموعه بعد از انقلاب تحویل آموزش و پرورش شد.

 

 

مدیر محموعه غیرانتفاعی آسمان آبی رفسنجان با اشاره به اینکه مدارس غیر انتفاعی زیادی با کمک خیّرین در این شهرستان احداث شده است؛ تصریح کرد: مجموعه غیرانتفاعی آسمان آبی از سال ۱۳۹۱ با تلاش خواهران پورغلامعلی در سطح شهرستان رفسنجان در حوزه پیش دبستانی فعالیت خود را آغاز کرد و  به دوره های اول و دوم ابتدایی  توسعه یافت.

 

 

وی ادامه داد: مجموعه تقریبا" با همت همه جانبه از بخش‌ های مختلف خیرین و بانک ملی ایجاد و وقتی زمین خریداری شد تصمیم گرفتیم که ساختمانی با‌ سازه خوب و فضای مناسب احداث شود تا در فعالیت های آموزشی و پرورشی موثر باشد.

 

شایگان گفت: وقتی تأئیدیه های نقشه این مجموعه غیرانتفاعی را از سازمان نوسازی مدارس استان کرمان گرفتیم با  هماهنگی شهرداری مجوزهای لازم صادر شد و بعد از ۴ ماه از شروع احداث توانستیم سال گذشته دانش آموزان را پذیرش کنیم.

 

 

وی خاطرنشان کرد: ساخت این مجموعه در زمینی به مساحت 1890 متر مربع در 2 فاز آغاز شد که ساخت و ساز در فاز اول تقریباً تمام شده و طبق آخرین  استاندارهای سازمان نوسازی مدارس استان کرمان است.

 

 

شایگان با بیان اینکه فضای ورزشی و چمن مصنوعی هم در این مجموعه اجرا شده است؛ هزینه به کار رفته در احداث این مجموعه را ۲ میلیارد و ۶۹۰‌ میلیون تومان بر اساس هزینه های سال ۹۸ عنوان کرد.

 

 

وی بیان کرد: شعار ما نشاط و شادابی در ارائه آموزش در مسائل فرهنگی، آموزشی، اخلاقی به دانش آموزان است.

 

 

حجت الاسلام علی هاشمیان هم گفت: وقتی بر مقاوم سازی و استحکام در ایجاد مدارس توجه می شود نسبت به انسان سازی در این مدارس هم توجه شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر رفسنجان افزود: ساخت مدرسه بسیار پر دردسر است و از خیِرینی که در این راستا قدم‌ می گذارند و برای نسل آینده مدارسی می سازند تشکر و قدردانی می کنیم و بر دستان بخشنده آن ها بوسه می زنیم.

 

 

وی تصریح کرد: انسان، محور توسعه و پرورش او در مدارس مهم است؛‌ نگاه آموزشی به فرزندان و نسل جدید با نسل های گذشته بسیار متفاوت است.

 

 

حجت الاسلام هاشمیان بیان کرد: دانش آموزانی که در مدارس درس می خوانند باید باور کنند که آینده سازان این مرز و بوم و کشور هستند و در جاهایی از دنیا که نام ایرانی‌ ها می درخشد پایه این درخشش از همین مدارس است در مدرسه ها علاوه بر توجه به ساخت و ساز و استحکام سازی؛ نسبت به انسان سازی با علم روز دنیا هم اقدام شود.

 

 

وی خاطرنشان کرد: ما در برگزاری همایش "شهر من رویای من" خواستیم از ایده های دانش آموزان در مدیریت شهری بهره مند شویم که در این راستا 800 اثر به دبیرخانه ارسال شد.

 

هاشمیان ادامه داد: آن ها با ارسال آثار شان به ما کمک کردند و هر تحولی که در شهر مشاهده می کنید ماحصل این خواسته های دانش آموزان است لذا به عنوان تقدیر از دانش آموزانی که به فکر توسعه شهر هستند و این آثار را ارسال کردند مهمترین و برگزیده های این آثار را اجرایی کردیم و  قرار است این آثار در قالب کتابچه ای تدوین شود.

 

کد خبر 959177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha