مسئله ادغام دانشگاه کوثر منتفی است

رییس دانشگاه کوثر بجنورد آنچه در خصوص ادغام دانشگاه کوثر مطرح شده را منتفی دانست و گفت: آنچه مطرح شده موضوع آمایش آموزش های عالی است نه ادغام؛ هرچند در خصوص آمایش هم هنوز ابلاغی به دست ما نرسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «علیرضا حسینی» امروز دوشنبه (20 مردادماه) در نشست خبری با خبرنگاران در خصوص مسئله ادغام دانشگاه کوثر با دانشگاه بجنورد اظهارکرد: دانشگاه کوثر در سند آمایش سرزمینی به عنوان یک دانشگاه مستقل تعریف شده و این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه در شمال شرق کشور پس از دانشگاه الزهرا(س) دارای بیشترین دانشجوی دختر در کشور است و به عنوان یکی از شاخصه‌های توسعه آموزش عالی در حال فعالیت است.

 

رییس دانشگاه کوثر بجنورد بیان کرد: بحث ادغام دانشگاه منتفی است و آنچه در وزارت علوم مطرح است موضوع آمایش آموزش عالی است که قصد دارد دانشگاه های کوچک را در دل دانشگاه های بزرگ قرار دهد تا بهتر بتوانند از ظرفیت آنها بهره ببرند.   

 

وی البته این نکته را هم متذکر شد که هنوز ابلاغی در خصوص آمایش دانشگاه ابلاغ نشده که در صورت تحقق این موضوع، موارد و اطلاعات، اطلاع رسانی خواهد شد.

 

دکتر حسینی به موضوع اضافه شدن تحصیلات تکمیلی و رشته جدید تحصیلی هم اشاره کرد و با بیان اینکه خراسان شمالی از جمله آخرین استان هایی بود که مقطع دکتری را آن هم سال گذشته در دانشگاه بجنورد آورد، افزود: طبق مصوبه شورای گسترش برای اضافه کردن مقطع دکتری در یک رشته باید هم درجه استاد داشته باشیم و هم در آن رشته در مقطع فوق لیسانس خروجی و دانش آموخته داشته باشیم.

 

رییس دانشگاه کوثر ادامه داد: البته شورای گسترش، بندی را در خصوص مناطق کمتر توسعه یافته از جمله خراسان شمالی دارد که طبق آن با درجه استادیاری می تواند کارشناسی ارشد را به مقاطع تحصیلات تکمیلی خود اضافه کند.

 

دکتر حسینی افزود: بر این اساس با توجه به اینکه در رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری در مقطع کارشناسی خروجی داشته ایم، برای دریافت مجوز دو رشته گردشگری و برنامه ریزی شهری در مقطع ارشد مکاتبات با وزارت علوم صورت گرفته است.

 

وی بیان کرد: همچنین درخواست دریافت مجوز مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث به وزارت علوم ارسال‌شده که امید داریم با موافقت وزارت علوم به زودی بتوانیم در این مقاطع دانشجو پذیرش کنیم.

 

رییس دانشگاه کوثر به وضعیت ساختمان جدید دانشگاه هم اشاره کرد و با بیان اینکه این پروژه ردیف بودجه عمرانی ندارد، افزود: مبلغ دو میلیارد و 600 میلیون تومان از اعتبارات سفر رهبری و بعد از آن مبلغ چهارمیلیارد و 500 میلیون تومان در مرحله بعدی به این پروژه اختصاص یافت که فاز اول آن تکمیل شده و با تزریق اعتبارات فاز دوم هم نهایی خواهد شد.

 

دانشگاه کوثر بجنورد پس از دانشگاه الزهرا تهران به عنوان دومین دانشگاه دخترانه کشور محسوب می‌شود که در حال حاضر با دوهزارو 800 دانشجو که 62 درصد آن را دانشجویان غیربومی شامل می شوند، دارای 54 عضو هیئت علمی و 21 رشته  تحصیلی است.

 

 

کد خبر 959088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha