به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر خدایی، استاد حوزه علمیه خواهران و دانشگاه قم، در همایش "نقش دین در سلامت جسم و روان" که در کانون فرهنگی، هنری شهید باهنر شهرستان بجنورد برگزار شد، گفت: پیوسته از مذهب به عنوان یک ویژگی ضروری برای سلامت مطلوب نام برده شده و رابطه مثبت بین مذهب و بهزیستی روانی در طول زندگی انسان بسیار آشکار است.
وی افزود: رفتارهای مذهبی ارزش مثبتی در پرداختن به نکات معنی دار زندگی دارند.
دکتر خدایی اظهارداشت: رفتارهایی از قبیل توکل به خداوند، زیارت و دعا می تواند از طریق ایجاد امید و تشویق به نگرش های مثبت، موجب آرامش درونی فرد شوند.
استاد حوزه علمیه خواهران و دانشگاه قم افزود: بر اساس مطالعات انجام شده بین مذهبی بودن و معنا دار بودن زندگی و سلامت روانی ارتباط نزدیکی وجود دارد.
دکتر خدایی، با بیان اینکه در بررسی اعتقادات مذهبی در بهداشت روان، یک دیدگاه بینالمللی وجود دارد، ادامه داد: رابطه ایمان با سلامت جسمی و روانی خاص جوامع شرقی نبوده و در مذاهب سراسر جهان موضوعی ثابت شده است.
وی اضافه کرد: در افراد مذهبی عزت نفس و مسئولیت اخلاقی در سطح بالاتری است و همین اعتقاد به بخشش خداوند موجب کاهش احساس گناه اخلاقی در فرد میشود.
دکتر خدایی، رابطه غذای حلال با شکل گیری اخلاق و شخصیت انسان را یک رابطه مستقیم و انکار ناپذیر برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم فرزندانی با ایمان داشته باشیم باید به حلال بودن غذای آن ها توجه داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما