به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «حسین مصطفیپور» امروز(یکشنبه، ۱۹ مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات ورزش و جوانان گیلان اظهارکرد: خبرنگاران طلایهداران خبر و ارتقا فرهنگ و اطلاعات جامعه هستند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه مقابله با تحریفها، اطلاعات غلط و انعکاس واقعیتها به مردم جامعه از جمله مهمترین وظایف یک خبرنگار است گفت: خبرنگاران خط مقدم اطلاعرسانی بوده و در جنگها مشاهده میکنیم که این قشر توانمند در آتش و خون حضور پررنگ دارند.
وی با تاکید بر اینکه دفاع مقدس بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری گنج است تصریح کرد: برای ادامه راه این کشور و از این گنجینهها بایستی بهره گرفته شود. اگر امروز شاهد موفقیتهای بسیار در عرصههای مختلف هستیم، این سربلندی و سرافرازی را مدیدن خون سهدای دفاع مقدس هستیم.
مصطفی پور با اشاره به اینکه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بایستی نهادینه شود خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصادی متاسفانه نتوانستیم فرهنگ انقلابی را حاکم کنیم.
وی به چهل سالگی دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: ۱۷ کمیته دفاع مقدس در ستاد دفاع مقدس در راستای گرامیداشت چهل سالگی تشکیل شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان با اشاره به اینکه این ستاد با شعار محوری ما قوی هستیم آغاز به کار کرد گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثارگران دوران هشت سال دفاع مقدس و حفظ و حراست از یادگاریها و ارزشهای آن دوران از اهداف تسکیل ستاد است.
وی با تاکید بر اینکه سعی بر این است که تاریخ دفاع مقدس را به نسل امروز پیوند بزنیم تصریح کرد: تهیه دانشنامه دفاع مقدس کار بزرگی است که در حال تدوین است.
مصطفی پور با اشاره به اینکه گیلان نقش برجستهای در دوران دفاع مقدس داشت، افزود: گیلان دارای هشت هزار شهید دفاع مقدس است که جز پنج استان برتر کشور از این حیث است.
وی با تاکید بر اینکه دفاع مقدس متعلق به همه است، به ساخت باغ موزه دفاع مقدس گیلان پرداخت و اذعان کرد: در احداث این موزه از کل کشور عقب مانده و سیامین استانی است که این موزه را احداث میکند.
مصطفی پور گفت: برای این پروژه سه فاز تعریف شده است که فاز نخست آن۴۰ درصد پیشرفت دارد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان افزود: تاکنون ۱۱۵ کتاب دفاع مقدس در استان به چاپ رسیده است و پیشبینی میشود تا پایان سال ۳۰ عنوان کتاب دیگر در این راستا به چاپ برسد.
وی اعلام کرد: بیش از ۷۵ هزار سند دوران دفاع مقدس در گیلان جمع آوری شده است.
مصطفی پور به دانشنامه دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان ساخت: نقش تک تک شهدا و نقش ادارات و پادگان ها و .. با بهره گیری از اساتید برجسته در دانشنامه لحاظ میشود.
وی اضافه کرد: تاکنون ۵۹ پرونده علمی دفاع مقدس در گیلان به سرانجام رسیده و ۳۰ مقاله علمی پایان یافته است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان با تاکید بر اینکه برای دانشنامه ردیف بودجهای در نظر گرفته نشده است اظهارکرد: ۳۴۰ بانوی ایثارگر دوران دفاع مقدس در گیلان شناسایی شده و پنج کتاب در این حوزه به چاپ رسیده است.
نظر شما