خبرگزاری شبستان __ یاسوج: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور احیای کارکرد فرهنگی اجتماعی مساجد در محلات و همچنین تکریم و توجه به فعالان حوزه فرهنگی اجتماعی و دینی محلات به ویژه خانواده معظم شهدا و ایثارگران «طرح ملی سه شنبه های تکریم» را آغاز کرده است.
این طرح یک رویداد محله محور و خانواده بنیان است که با استفاده از ظرفیت های خودجوش و ملاحضه اقتضائات محلی با محوریت مسجد و ذیل نظر امام جماعت مسجد به همت کانون های فرهنگی هنری مساجد اجرایی می شود.
طرح ملی «سه شنبه های تکریم» از جمله فعالیت های رواق همدلی کانون های مساجد است، که با هدف شناسایی و تکریم خانواده معظم شهدا، ایثارگران، چهره های ماندگار، نخبگان و نوجوانان و جوانان ممتاز و ... در عرصه های فرهنگی، هنری، اجتماعی، دینی و علمی محله در راستای تقویت سرمایه های اجتماعی اجرایی می شود.
الگوسازی برای نمازگزاران و اهالی محله به ویژه نوجوانان و جوانان با رویکرد تربیتی و اصلاح سبک زندگی، شبکه سازی و جریان سازی در عرصه های فرهنگی و دینی و ارتقای فرهنگ عمومی محله و رونق بخشی به نماز جماعت و جذب نوجوانان، جوانان و نخبگان به مساجد از دیگر اهداف پیش بینی شده این طرح عنوان شده است.
خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، معلمان، نخبگان، کسبه و خیرین محل، مروجان ارزش ها و فضائل دینی، نوجوانان و جوانان ممتاز، کارآفرینان، هنرمندان، ورزشکاران، خانواده موفق، مفاخر فرهنگی هنری، همسایگان و خادمین مسجد، مسئولان تأثیرگذار و مسجدمحور، گروه های جهادی و محرومیت زدایی از جمله گروههای هدف طرح ملی «سه شنبه های تکریم» هستند.
شب گذشته «سیدایرج کاظمی جو» رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کهگیلویه به همراه مسئول کانون های مساجد شهرستان با خانواده شهید جاوید الاثر «سید خدایار دالهن» در راستای طرح ملی «سه شنبه های تکریم» دیدار و گفت و گو کردند.
سید خدایار دالهن در سال ۱۳۴۷ در روستای چغل چشم به جهان گشود.
دوران کودکی این شهید همراه شد با از دست دادن پدر و سختی هایی که کار مادر فداکار ایشان را دو چندان کرد.
دوران ابتدایی و راهنمایی را در همان روستای چغل سپری و بعد از آن، برای ادامه تحصیل حوزه علمیه بهبهان را برگزید و راهی بهبهان شد.
بعد از گذشت دو سال از جنگ تحمیلی عراق بر ایران این شهید والامقام همچون هزاران جوان مشتاق، برای دفاع از انقلاب و کشور راهی جبهه های نبرد شد و سرانجام در تاریخ هشتم اسفندماه ۱۳۶۲ در عملیات خیبر، در محور طلائیه به درجه رفیع شهادت نائل شد، اما با گذشت ۳۸ سال از شهادت ایشان هنوز مادر و برادر آزاده این شهید والا مقام چشم انتظار پیکر پاک و مطهر این عرزند برومند هستند.
نظر شما