عید قربان مظهر وحدت بین مسلمان است

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شیروان گفت: عید قربان مظهر وحدت بین مسلمانان است.

«حجت الاسلام علی پرهیزکار» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: عید قربان فرصتی برای زدودن غبار و زنگار معصیت از قلوب مسلمین و حضور در قربانگاه نفسانیات و منیّات و تعلقات دنیوی است. 
 
 
مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شیروان بیان کرد: عیدی که پرشکوه‌ترین جلوه ایثار و زیباترین شکل بندگی را در برابر عظمت پروردگار به نمایش می‌گذارد، ‌بی تردید حج ابراهیمی، این هدیه الهی، همواره کانون صمیمیت، یکرنگی و مظهر یکپارچگی و انسجام مسلمانان بوده است که مجالس کشورهای اسلامی به عنوان مهمترین نهاد مردمی نقش به سزایی در نیل به وحدت و انسجام جهان اسلام بر عهده دارند.
 
 
حجت الاسلام پرهیزکار عنوان کرد: اکنون که با همه گیری ویروس منحوس کرونا، انجام فریضه مناسک حج تمتع در سرزمین مقدس وحی ممکن نمی‌باشد، تمرکز بر وحدت و همدلی با هدف تأمین سلامت، امنیت و رفاه امت بزرگ اسلامی مهمترین وظیفه ما است.
 
 
وی خاطر نشان کرد: عید قربان عید تقرب و نزدیکی به خداوند است و مسلمانان جهان به بزرگی این عید واقف هستند، قربانی کردن در عید قربان به این معنی است که به فکر افراد مستمند و فقیر جامعه باشیم و آنها را در عید شریک سفره خودمان قرار دهیم.
 
 
وی ادامه داد: اگر قرار است کسی قربانی کند حتماً باید گوشت قربانی به دست افراد نیازمند جامعه برسد که در این شرایط کرونا باید همگی از خداوند متعال بخواهیم تا درگاه رحمتش را بر مردم بگشاید و این مریضی منحوس را از جامعه پاک کند.
 
 
حجت الاسلام پرهیزکار بیان کرد: این عید نیز چند اعمال دارد که نخستین آن احیای شب عید بوده که بسیار سفارش شده است، از دیگر اعمال روز عید قربان نیز غسل، خواندن نماز عید قربان، زیارت امام حسین (ع)، دعای ندبه و قربانی کردن می‌باشد. همچنین روزه گرفتن در این روز همچون روز عید فطر حرام است.
 
 
مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شیروان بیان کرد: یکی از مسائلی که در این روز مستحب است قربانی کردن بوده که برای جلوگیری از بلایا بسیار مؤثر است اما این موضوع در سال جاری باید با رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی انجام شود.
 
 
حجت الاسلام پرهیزکار گفت: قربانی کردن درس‌های تربیتی فراوان دارد که یکی از آن‌ها تسلیم امر خدا بودن و سرسپردگی کامل بنده به مولای خود و دیگری اطعام و توجه به مستمندان می‌باشد، خداوند نیاز به قربانی ندارد اما این قربانی سبب افزایش تقوای افراد شده و آنچه که به خدا می‌رسد مبارزه با نفس و قطع دلبستگی در راه محبوب واقعی و ذبح حیوانیت درونی انسانی است.
 
کد خبر 955322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha