به گزارش خبرگزاری شبستان، منابع تخصیصی از محل تبصره ۱۸ در سه بخش تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالان اقتصادی و کمک به نوسازی و جایگزینی ماشینآلات و طرحهای که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، پرداخت میشود.
این میزان تسهیلات از ابتدای شروع طرح (آغاز سال ۹۸) تا پایان تیرماه ۹۹ به واحدهای صنعتی و معدنی پرداخت شد.
بررسیها حاکی است در سال ۹۸ در مجموع ۷۳۶ فقره تسهیلات از این محل به ارزش ۴۰ هزار و ۹۱۲ میلیارد ریال و از ابتدای امسال تا پایان تیرماه ۱۸۷ فقره تسهیلات به ارزش ۱۱ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال به واحدها پرداخت شد.
تسهیلات یاد شده در مجموع ۱۶ ماه گذشته از ابتدای طرح به ۹۲۳ واحد صنعتی و معدنی پرداخت شده که ۱۵ درصد آن صرف تامین سرمایه ثابت و ۸۵ درصد آن به تامین سرمایه در گردش واحدها اختصاص یافت.
استان تهران با چهار هزار و ۲۵۶ میلیارد ریال، اصفهان با چهار هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال و البرز با چهار هزار و ۲۴ میلیارد ریال، به ترتیب سه استان برتر در پرداخت این تسهیلات محسوب می شوند و پس از آن استانهای مرکزی، آذربایجانشرقی و سمنان در رتبههای بعدی قرار دارند.
همچنین ۶ استان برتر در جذب این منابع به ترتیب ایلام با ۱۷۳ درصد، اردبیل با ۱۲۶ درصد، خراسانجنوبی با ۱۰۶ درصد، سمنان با ۱۰۲ درصد، البرز با ۸۶ درصد و مرکزی با ۸۱ درصد بودند.
بانک صنعت و معدن با پرداخت ۳۰ هزار و ۶۹۵ میلیارد ریالی بالاترین عملکرد را در پرداخت این تسهیلات به واحدها داشت و پس از آن بانک های آینده، توسعه تعاون، تجارت و ملی قرار دارند./
نظر شما