سقوط برخی افراد از درون خانه های آنان آغاز شد

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه سقوط برخی افراد در فتنه از درون خانه های آنان آغاز شد، گفت: برخی از افراد نتوانستندحاکم درون خانه های خود باشند و در برابر تمناهای ریز و درشت اطرافیان خود بایستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، محمدحسین صفارهرندی ، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران شب گذشته (8دی) در همایش حماسه ماندگار که به مناسبت گرامیداشت 9دی در سالن تربیت معلم شهد پاکنژاد یزد برگزار شد، اظهارداشت: 9دی را باید بیش از این و بارها و بارها تحلیل و تبیین کرد چرا که چنین اتفاقی به بزرگی انقلاب اسلامی بود و وقوع آن نیز زمینه ساز تحولات بزرگی پس از آن شد.

وی با تاکید بر لزوم جریان شناسی درست به عنوان یکی از نیازهای امروز جامعه، اظهارداشت: مرور تحولات 9دی به ما یک جریان شناسی فشرده درباره انقلاب را ارائه خواهد کرد.

صفار هرندی با تاکید بر لزوم برآورد جریانات و گروه های حاضر در فتنه، افزود: باید به این سوال اصلی پاسخ داده شود که چه شد افرادی که تا دیروز از چهره های وفادار به انقلاب و صاحب عناوین برجسته ای بودند، سرنوشت آنان به گونه ای رقم خورد که به صورت رسمی دست آنان در دست دشمنان ملت قرار گرفت؟

وی در تبیین دلایل سقوط جریانات و افراد حاضر در فتنه تصریح کرد: عده ای از افراد پس از رحلت امام تصور کردند اوضاع جهان تغییر کرده، جهان یک قطبی شده است بنابراین ما هم باید تغییر کنیم، آن ها در دوران امام نیز همین تفکرات را داشتند ولی جرات بیان آن را نداشتند چرا که از سیلی امام می ترسیدند.


صفار هرندی ادامه داد: این افراد حاضر در فتنه کسانی بودند که معتقد بودند که در جهان یک قطبی و خلا حضور کشوری نظیر شوروی نمی توان بدون آمریکا ادامه حیات داد، آن ها معتقد بودند باید از آمریکا کمک کرفت و به آن پناهنده شد.

مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران دومین گروه از جریانات و افراد حاضر در فتنه 88 را افرادی دانست که از پیش از انقلاب دارای رگه های انحرافی و نفاق بودند و بعد از انقلاب نیز همین رگه های انحرافی را به همراه خود داشتند و آن را سرکوب نکردند.

وی تمناهای مادی و دنیوی را ویژگی سومین گروه از افراد حاضر در فتنه دانست و افزود: پس ازانقلاب و جنگ عده ای وارد تمناهای دنیوی و مادی شدند و در دنیا سقوط کردند، این سقوط کنندگان از نظام خارج نشدند بلکه در نظام ماندند وسیمای نظام را تغییر دادند، استانداردها تغییر یافت.

صفارهرندی در ادامه تبیین دلبستگی های دنیوی، جاه طلبی و انحطاط فکری و انحرافی به عنوان عامل سقوط افراد و جریانات حاضر در فتنه بیان کرد: عده ای نیز به اطرافیان خود تعلق داشتند بسیاری از پیشکسوتان انقلاب سقوط کردند چرا که نتوانستند حاکم درون خانه های خود باشند.


وی ادامه داد: سقوط این افراد از درون خانه های آنان آغاز شد چرا که نتوانستند در برابر تمناهای ریز و درشت اطرافیان خود بایستند چنین موضوعی نمونه های تاریخی در صدر اسلام داردو زبیر و عبدالله ابن زبیر نیز نمونه هائی از این دست هستند.


مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران در همین زمینه به مدیرت صحیح و مثال زدنی امام راحل در مدیرت خانه اشاره کردو افزود: افراد بسیاری در قواره های بزرگ به دلیل عدم اداره خانه خود سقوط کردند.


صفارهرندی تاکید کرد: فتنه سال 88 محصول تراکم ریزش های جریانات و افراد مختلف از ابتدای انقلاب و رسوب آن در دوران های مختلف است که در انتخابات سال 88 خود را نشان داد.


وی پس از تبیین جریان ها و گروه های حاضر در فتنه گفت: مردم پس از خطبه های 29 خرداد مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که فرمودند جایز نیست شرعا و قانونا سرنوشت انتخابات را در خیابان تعیین کرد، از این جریانات جدا شدند و ریزش این جریان شروع شد چرا که افرادی که تصور می کردند این دعوای سیاسی بین دو جریان سیاسی کشور است در روز عاشورا متوجه شدند که این موضوع دعوای سیاسی نیست بلکه دعوای با خداست.

صفارهرندی با بیان اینکه میخ آخر بر تابوت فتنه در عاشورا زده شد افزود: عاشورا سیاسی نیست و جریان فتنه هر آنچه را که در آن روز سمبل عاشوار به شمار می رفت با آن جنگید.


وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم عبرت و درس گرفتن از حوادث مختلف اظهارداشت: آیا کسی یا گروهی از ابتدای انقلاب بوده است که در برابر انقلاب پرچم زده باشد و امروز رستگار شده باشد؟


وی همچنین در پاسخ به سوال دانشجویان حاضر در این نشست مبنی بر چرائی عدم برخورد با فتنه گران،تصریح کرد: راس این فتنه در بیرون از کشور قرار داشت و آن ها نیز از افراد داخلی به عنوان ابزار استفاده کردند، این افراد اکنون نیز اسیر زندان توهمات خود هستند و شاید هم روزی برسد که محاکمه ظاهری آنان نیز اتفاق بیفتد.


مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران همچنین با بیان اینکه هیچ چیزی مقدم تر از آگاهی نیست خاطرنشان کرد: هر اقدامی باید همراه با آگاهی باشد باید مسیر را تبیین کنیم وپس از تبیین درست هرکس را که در این دستگاه تحلیلی مصداق آن باشد معرفی کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 95313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha