به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سوره سینما، مهدی عظیمیمیرآبادی مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و دبیر شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، درخصوص تأثیرات بحران کرونا در روند برگزاری جشنواره مقاومت گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، روند برگزاری این رویداد فرهنگی نیز در وضعیت نامشخصی قرار داشته و در حال حاضر بخشی از کارهای مقدماتی و برنامهریزیها انجام شده است. چرا که ممکن است، شرایط بیماری تغییر کرده و جشنواره به تعویق بیافتد. بنابراین تمامی برنامهریزیهای فیزیکی و مجازی با احتساب تعویق و تأخیر در زمان برگزاری انجام میشود. براین اساس دو مقطع زمانی هفته دفاع مقدس و هفته بسیج جهت برگزاری جشنواره در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به جایگاه ممتاز حوزه هنری در عرصه هنر و سینما افزود: این نهاد فرهنگی در حوزه اندیشه و هنر اسلامی و تجمیع هنرمندان انقلابی رکنی اساسی محسوب شده و موظف به حمایت از آنهاست تا این هنرمندان در شرایطی که احساس میکنند از جانب دیگران رانده شدهاند به حوزه هنری روی آورده و مورد پذیرش قرار گیرند. اگر حوزه هنری نسبت به تقویت احساس همدلی در همه سطوح برای اقشار فرهنگی بکوشد، قطعاً موفقتر خواهد بود.
عظیمیمیرآبادی خاطرنشان کرد: این اشتباه بزرگی است که حوزه هنری سطح خود را در حد یک کمپانی بداند، چرا که این نهاد با نمونهسازی و مدلسازی باید به مأمنی برای فعالیت هنرمندان تبدیل شود. تغییر حداقلی این نهاد از کمپانی فیلمسازی به تولید آثار برای نمونهسازی و الگوسازی، اقدامی مناسب و لازم است، اما اگر در میدان مسابقه با کمپانیهای دیگر به حوزههای تولید، نمایش، عرضه و تکثیر وارد شود، قطعاً با موجودیت خود فاصله داشته و در اجرای تعهدات خود دچار مشکل میشود.
مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ادامه داد: سفارش کار به دیگران با نگاه الگوسازی اقدامی درست و بهجا است، اما این روند با تعهد به بخشی از بدنه سینمای ایران مسیر دیگری را در پیش گرفته است.
وی درباره انتظار هنرمندان از حمایتهای حوزه هنری عنوان کرد: در هر برههای از تاریخ حمایت از اقشار هنرمند مستلزم انگیزه نهادهای فرهنگی و اعمال سیاستهای راهبردی است. بنابراین اگر در همه بخشهای فرهنگی هنری این انگیزه ایجاد و بدون زاویه با هنرمندان انقلابی به حمایت، همکاری و جذب افراد پرداخته شود، قطعاً شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه خواهیم بود. براین اساس بروز بحرانهایی نظیر کرونا، جنگ و غیره در اساس این سیاستهای حمایتی تغییری ایجاد نکرده و تنها تفاوت آن در تاکتیکهای اجرایی و شکل اعمال آن است.
عظیمیمیرآبادی در پایان یادآور شد: در شرایط رکود اقتصادی و مشکلات معیشتی ناشی از آن، انتظار میرود مدیریت جدید حوزه هنری سیاستهای حمایت از اقشار فرهنگی را بیش از گذشته در دستور کار خود قرار داده و به اهداف راهبردی خود جامه عمل بپوشاند.
نظر شما