به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت و به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای گیلان، «رضا محمدی اصل» در بازدیدهای دوره ای از زندانهای گیلان با حضور در زندان ضیابر ایجاد مجتمع های اشتغال را در کنار زندانهای بزرگ و بهکارگیری زندانیان در کارهای عامالمنفعه را در کاهش بازگشت زندانیان به چرخه جرم موثر دانست.
مدیرکل زندانهای گیلان در خصوص محوریت اشتغال در زندانهای گیلان گفت: ایجاد دورههای حرفهآموزی با حضور کارآفرینان راهی هموار برای حضور هر چه فعالتر مددجویان در بخش اشتغال است.
محمدی اصل شناسایی مولفهها برای انتخاب رشتههایی که برای مددجویان کاربردیتر است را با شناخت ظرفیتها و فرهنگ و نوع پوشش اقلیمی منطقه را بر تاثیرگذاری کیفیت آموزشی و خروجی ان را پر اهمیت دانست.
مدیرکل زندانهای گیلان برش تکلیفی در زندانهای گیلان را بسیار جلوتر از بازده زمانی اعلام کرد و گفت: سالنهای مرغ داری تمام مکانیزه، استخر ماهی های گرمابی و سردآبی، احداث و بهره برداری از بزرگترین گلخانه استان، کارگاه سنگ بلوک زنی، کارگاه پرورش کندو زنبور عسل، کارگاههای خیاطی، مزارع برنج، کارگاه های کفاشی، کارگاههای فرشبافی، کارگاه سنگهای تزیینی، کاشت صیفی جات، پرورش دام و طیور صنعتی و بومی و نظایر اینگونه موارد تنهای گوشه ایی از بخش اشتغال در زندانهای گیلان است که زندانی با اشتغال در این کارگاه ها هم آموزش دیده و هم امرار معاش میکند.
وی با اشاره به اینکه تعداد چهار هزار و۵۱۳ نفر از مددجویان توانستند در دورهای فنی و حرفه ای، صنایع دستی و جهاد کشاورزی شرکت کنند که از این تعداد چهار هزار و ۲۳۷ نفر موفق به اخذ گواهی پایان دوره شدند.
محمدی اصل با بیان اینکه سه هدف اصلی و مهم، بازدارندگی، مجازات و بازپروری می تواند با برنامه های صحیح در توانمند سازی و بازسازی زندانی برای بازگشت شرافتمندانه به جامعه نقش موثر داشته باشد گفت: باید تمام نهادها، ارگانها، دستگاه های مرتبط در چارچوب قانون مثل همیشه در کنار هم قدمهای بزرگتری برداریم تا با ایجاد فضای آموزشی جدید بستری فراهم کنیم تا در زمان تحمل کیفر زندانی در زندان با طی دوره کامل آموزش صنعت و حرفه بتواند یک اشتغال کامل را با کسب مدرک دوره گذرانده شده از نهادهای رسمی کسب تا با آن بعد از آزادی با حمایتهای کامل دستگاه ها برای جامعه مفید باشد.
نظر شما