«یاسر معینی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد وکانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به رویکردها و برنامه های کانون عمار مسجدالزهرا (س) شهرستان شهریار در کمک رسانی به نیازمندان، اظهار کرد: با توجه به اینکه 200 خانواده نیازمند تحت پوشش خیریه کانون عمار مسجد الزهرا(س) هستند، به همین جهت در طول سال چند نوبت کمک رسانی به این خانواده ها در دستور کار این خیریه است.
مدیر کانون عمار مسجد الزهرا(س) شهرستان شهریار بیان کرد: پس از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک رسانی به نیازمندان و مستمندان، ستادی در کانون عمار به منظور شناسایی نیازمندان و محرومین جدید تشکیل شد و محورهایی کمک رسانی به اعضای ستاد ابلاغ شد.
وی توزیع اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده در میان نیازمندان، تهیه و توزیع ماسک میان نیازمندان را از جمله فعالیت های این فعالان این کانون برشمرد و تصریح کرد: با در اختیار قرار دادن چرخ خیاطی در میان تعدادی از خانواده ها این افراد اقدام به تولید ماسک کردند و ماسک ها در شرایطی که بسیاری ازخانواده ها نمی توانستند ماسک ارزان قیمت تهیه کنند، تولید شد و در اختیار خانواده های بی بضاعت قرار گرفت.
مدیر کانون عمار مسجد الزهرا(س) شهرستان شهریار با اشاره به برنامه های این کانون در قبل از شیوع کرونا، گفت: برگزاری مسابقات کتابخوانی و دوره های مهارت آفرینی، تولید محتوای فضای مجازی، دوره های بصیرت آفرینی، اردویی و گردشگری، سبک زندگی دینی و نشست های اخلاقی از جمله برنامه هایی بوده است که برای مقاطع سنی نوجوان و جوان در این کانون برگزار می شده است و اکنون نیز برنامه های کانون در فضای مجازی دنبال می شود.
معینی در پایان خاطر نشان کرد: دوره های آموزش قرآن کریم در رشته های حفظ، قرائت و روخوانی، شعر و ادبیات، دوره های آموزش صنایع دستی، خیاطی، نقاشی، سرود، مداحی، خوشنویسی و تواشیح از جمله برنامه های هنری است که در کانون عمار برای مخاطبان نوجوان و جوان برگزار می شود. علاوه بر این، کانون عمار به منظور ارتقای سطح مهارت های مخاطبان خود اقدام به برگزاری دوره های آموزشی و توانمندسازی در دوره های رایانه، درسی و تقویتی، مهارتی، اخلاقی، بصیرتی، مهارت های هفت گانه کرده است.
نظر شما