استقلال دانشگاه علم و فن آوری مازندران در بهشهر، مطالبه مهم مردم و مسئولان

بهشهر از شهرستان‌های استان مازندران است که از لحاظ علمی و فرهنگی سابقه‌ای درخشان دارد و بعد از انقلاب با ایجاد دانشگاه‌های مختلف، به سمت روزهای درخشان حرکت کرده است و این روزها زمزمه ادغام دانشگاه علم و فن آوری مازندران در بهشهر به گوش می رسد.

خبرگزاری شبستان؛ مازندران- دانشگاه علم و فناوری مازندران (پیش از این با نام مرکز آموزش عالی بهشهر)، تا سال ۱۳۹۱ شعبه‌ای از دانشگاه علم و صنعت ایران بوده است که در سال ۱۳۷۳ در شهرستان بهشهر در استان مازندران تأسیس شد. این دانشگاه در ابتدا فعالیت خود را با 90 دانشجوی شبانه در سه رشته‌ی مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع و ریاضی کاربردی آغاز نموده است و در ادامه رشته‌های مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران و علوم کامپیوتر به مجموعه رشته ­های این دانشگاه اضافه شد. در حال حاضر بیش از سه هزار دانشجو در این دانشگاه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دوره ­های روزانه و شبانه مشغول به تحصیل می­ باشند و تجربه‌ همکاری با دانشگاه علم و صنعت ایران، این دانشگاه را در زمره­ دانشگاه‌های فعال فنی و مهندسی در استان و کشور قرار داده است.

همچنین این دانشگاه مفتخر به میزبانی دو شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس است.

این دانشگاه از سه دانشکده مهندسی شیمی و صنایع، دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر و دانشکده‌ی علوم تشکیل شده است و اعضای هیئت علمی دانشگاه از برترین دانش آموختگان دانشگاه‌های داخلی (صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران و سایر دانشگاه‌های معتبر) و دانشگاه­ های خارجی از کشورهایی همانند انگلیس، سنگاپور، برزیل می‌باشند.

 

این دانشگاه در سال‌های گذشته از لحاظ علمی پیشرفت‌های خوبی داشته است و کمتر از یکسال قبل، سه پروژه عمرانی دانشگاه علم و فناوری مازندران در شهرستان بهشهر با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با امیدهای فراوان برای توسعه و عمران و آموزش با اعتبار ۲.۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید و حالا کمتر از یکسال زمزمه برچیده شدن این دانشگاه به گوش می رسد.

 

موضوع ادغام دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر با دانشگاه نوشیروانی بابل و یا هر دانشگاه بزرگتر دیگری در مازندران، این روزها به دغدغه جدی همه مردم، دانشجویان، خانواده ها و مسئولان تبدیل شده است و ماندگاری آن مطالبه جدی همه شهروندان بهشهری است.

ادغام دانشگاه علم و فن آوری مازندران با دانشگاه مازندران و یا نوشیروانی به چه قیمتی؟

«مهدی بشارتده سلوطی»  اساتید دانشگاه علم و فن آوری مازندران در بهشهر معتقد به استقلال دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر و مخالف با ادغام است.

 

وی به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: ادغام دانشگاه علم و فن آوری مازندران با دانشگاه مازندران و یا نوشیروانی بابل را نمی توان به هر قیمتی انجام داد.

 

این استاد دانشگاه علم و فن آوری مازندران در بهشهر افزود: اجرای طرح آمایش دانشگاه ها با هدف کیفی سازی آموزش عالی سرابی بیش نیست.

 

بشارتده سلوطی گفت: با توجه به اینکه طرح آمایش دانشگاه ها در دانشگاه آزاد هم اجرایی شده است و باید پرسید آیا موفق بوده است یا نه؟ معتقدم که دانشگاه علم و فن آوری مازندران در بهشهر باید استقلال داشته باشد و ادغام آن با هر دانشگاهی توجیه ندارد.

تحت هیچ شرایطی راضی به جمع شدن دانشگاه علم و فناوری مازندران از بهشهر نیستیم

حجت الاسلام «سیدعربعلی جباری» هم با اعلام اینکه تحت هیچ شرایطی راضی به جمع شدن دانشگاه علم و فناوری مازندران از بهشهر نیستیم، گفت: این دانشگاه مایه افتخار بهشهر است و اجازه جدایی آن از بهشهر را نمی دهیم.

 

امام جمعه بهشهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان افزود: دانشگاه علم و فناوری مازندران – بهشهر آبروی این شهرستان است و تلفیق آن با نوشیروانی بابل توجیهی ندارد.

 

وی تصریح کرد: با همه توان و تلاش از ماندگاری این دانشگاه در بهشهر دفاع می کنیم.

 

از استقلال دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر حمایت قاطع می کنیم

« هادی خنجری» با اعلام اینکه از استقلال دانشگاه علم و فناوری مازندران از بهشهر حمایت قاطع می کنیم، به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: پیگیر جدی تثبیت این دانشگاه در بهشهر هستیم.

 

فرماندار بهشهر اظهار کرد: تلاش فراوانی در طول سال های مختلف برای سرپا نگه داشتن این دانشگاه انجام شد و از نظر کمی و کیفی در وضعیت مناسبی است که اجازه خروج آن از بهشهر را نخواهیم داد.

 

وی گفت: نقش دانشگاه ها در حوزه های مختلف اقتصادی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی اثرگذار است و نمی توان از این نقش های موثر بر جامعه غافل ماند و لذا خواهان استقلال این دانشگاه هستیم.

 

زیرساخت های مناسب و دارا بودن اساتید زبده، رمز ماندگاری دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر

« سمیرا مسعودی» شهروند بهشهری اظهار کرد: این روزها زمزمه رفتن دانشگاه علم و فن آوری مازندران از شهرستان بهشهر به عنوان مرکز علمی و آموزشی دولتی نه تنها در بین مسئولان بلکه در بین مردم هم هیاهوی زیادی را ایجاد کرده است.

 

وی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اعلام اینکه همه مردم و مسئولان خواهان ماندگاری این مرکز عالی آموزشی در بهشهر هستند، افزود: دارا بودن زیرساخت های لازم و اساتید زبده از جمله عوامل مهم هر واحد علمی و آموزشی است که این دانشگاه دارای چنین ظرفیتی است.

 

این شهروند بهشهری با بیان اینکه برای ماندگاری این دانشگاه از سال های گذشته تاکنون خون دل خورده ایم و اجازه جابه جایی و رفتن این دانشگاه از بهشهر را نمی دهیم، اظهار کرد: هر واحد علمی و آموزشی موجب توسعه و پیشرفت هر شهرستان و منطقه است و انتظار داریم مسئولان با ماندگاری این دانشگاه در بهشهر، شرایط توسعه بیشتر برای منطقه را فراهم کنند.

ماندگاری دانشگاه در بهشهر، فرصت تولید علم و درخشش بیشتر دانشجویان و اساتید

« قاسم محمدپور» می گوید: دانشگاه علم و فن آوری مازندران در بهشهر در سال های گذشته با دارا بودن اساتید زبده و توانمند و دانشجویان فعال، کارنامه بسیار خوبی از خود برجای گذاشته است .

 

این شهروند بهشهری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان افزود: حضور دانشگاه علم فن آوری مازندران در بهشهر و دانشکده های مختلف با استقبال و خوشحالی مردم علم و فرهنگ‌دوست شهرستان بهشهر مواجه شد و این دانشکده فرصتی بزرگ برای توسعه علم و فرهنگ و نیروی انسانی شهرستان است و ماندگاری آن موجب تعالی و توسعه شهرستان خواهد  شد.

 

وی اظهار کرد: زمزمه های برچیده شدن دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر در روزهای گذشته موجب شده است تا نگرانی‌هایی درباره انتقال این دانشگاه به شهرستانی دیگر یا حذف آن در رسانه‌ها و افکار عمومی ایجاد کند.

 

به گزارش شبستان، موضوع ادغام دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر با دانشگاه نوشیروانی بابل و یا هر دانشگاه بزرگتر دیگری در مازندران، این روزها به دغدغه جدی همه مردم، دانشجویان، خانواده ها و مسئولان تبدیل شده است و ماندگاری آن مطالبه جدی همه شهروندان بهشهری است.

کد خبر 950172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha