استان کرمانشاه بخشی از تاریخ منحصر به فرد دفاع مقدس است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه آغاز و پایان جنگ تحمیلی در استان کرمانشاه رقم خورد، گفت: این استان از همان آغاز جنگ تا عملیات مرصاد مقاطع مختلفی در تاریخ دفاع مقدس رقم زده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، «سید عباس صالحی» عصر روز گذشته در ادامه برگزاری طرح ملی«سه‌شنبه‌های تکریم» در یک ارتباط زنده تصویری با خانواده شهیدان رضوان مدنی در کرمانشاه اظهار داشت: استان کرمانشاه استانی خاطره ‌انگیز برای همه‌ ایرانیان است، شهدای گرانقدر این استان در انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و حتی دفاع از حرم، تاریخ زیادی برای این کشور رقم زدند.


 
وی ادامه داد: استان کرمانشاه پس از انقلاب اسلامی در ماه‌های نخست در مسیر مبارزه با ضدانقلاب و همچنین دفاع از کشور در یک جنگ تحمیلی قرار گرفت، به گفته رهبر معظم انقلاب استان کرمانشاه آزمایش بزرگی در جنگ تحمیلی داشتند و جنگ در این استان آغاز و در همین استان به پایان رسید.


 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: از همان ابتدای جنگ، کرمانشاه در مقابل تهاجم دشمن ایستادگی کرد و از این رو این استان از جهات مختلف جایگاه خاصی در تاریخ دفاع مقدس دارد، ابعاد متفاوتی می توان در این مقاومت دید، این استان در بمباران‌ها و فضای داخلی سخت قرار داشت، بیش از هزار بار بمباران این شهر مردم را از لحاظ مقاومت شکننده نکرد و عقب‌نشینی نکردند.


 
صالحی یادآور شد: این استان از همان آغاز جنگ تا عملیات مرصاد مقاطع مختلفی در تاریخ دفاع مقدس رقم زده است، نقش خانواده‌های این استان در مقام ایثار و مقاومت ستودنی است، زنان این استان در بخش شهدا رتبه دوم‌ کشور را با ۹۷۰ زن شهید دارند و این نشان می‌دهد جنگ به خانه‌های این استان راه پیدا کرد و زنان پا به پای مردان خود جنگیدند.


 
وی افزود: آنچه در مادر این شهیدان می‌توان دید نماد مقاومت است، شاید زندگی ایشان روایت یک فرد است اما بازگوکننده زنان استان کرمانشاه در فضای مقاومت و همراهی همسرانشان برای مقاومت است.


 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: از نخستین روزهای جنگ یکی پس از دیگری فرزندان این خانواده در کنار آرمان مقاومت قرار می‌گیرند و پس از شهادت هر یک از فرزندان دیگر فرزند به جبهه مقاومت می‌رود و نهایتا سه فرزند شهید و یک داماد از این خانواده در عملیات مرصاد به مقام شها‌ت می‌رسد و این نشان‌دهنده روحیه مقاومت در این خانواده است.


 
صالحی خاطرنشان کرد: ما مدیون خانواده شهدا به طور خاص خانواده شهیدان رضوان مدنی هستیم، فرزندان این خانواده تربیت یافته پدر و مادری بودند که نقطه پرش آنها به سمت شهادت شدند، نوع تربیت دینی، توجه به رزق حلال و احسان در این خانواده روحیه بزرگ را در این خانواده ایجاد کرده است. اینکه افراد ظواهر فریبنده دنیوی را کنار بگذارند و به وظایف دینی خود عمل کند حاصل نظام تربیتی خانواده است.


 
وی در پایان تصریح کرد: به خانواده این شهدا تبریک می‌گو‌یم که این گل‌های عزیز را پرورش دادند و به گفته رهبر معظم انقلاب خانه نور را در منزل خود ایجاد کردند. امید است در مقابل خانواده شهدا به گونه‌ای عمل کنیم که بتوانیم راه شهدا را ادامه بدهیم.


 
«حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌رضا ارزانی» نیز در این ارتباط زنده تصویری ابراز داشت: اگر ما در مورد سرمایه‌های اجتماعی صحبت می‌کنیم منظور همین خانواده شهدا هستند، امروز ما آرامش خود را مدیون همین شهدا هستیم پس تکریم خانواده شهدا وظیفه همه‌ است.


 
وی بیان کرد: از زمان آغاز این طرح وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی با وجود برنامه‌ها و جلسات فراوان برای تکریم خانواده شهدا ما را همراهی کردند، باتوجه به چهلمین سالگرد دفاع مقدس این طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم» تا پایان سال برگزار خواهد شد.


 
در ادامه این ارتباط تصویری «بهرام فاضلی‌زاد» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه با اشاره به خانواده شهیدان رضوان مدنی، گفت: این خانواده سه فرزند شهید و یک داماد را در زمره شهدا تقدیم میهن عزیز کردند، بزرگداشت و تکریم فرهنگ شهادت برپای همه‌ مردم ما نوشته شده است و‌ جزو وظایف همه مردم ایران است.


 
وی ادامه داد: حداقل در ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال گذشته تاریخ ایران هرگاه جنگی در این کشور رخ داده است بخشی از کشور به تاراج رفته است اما تنها در دوران ۸ساله جنگ تحمیلی است که ذره‌ای از خاک کشور خود را به بیگانه نداده‌ایم.


 
فاضلی‌زاد خاطرنشان کرد: جنگ در کرمانشاه از تیرماه ۵۹ آغاز و این استان بیش از ۹۸۰۰ شهید را در این آزمایش الهی تقدیم کشور کرده است. خوشبختانه استفاده از فضای مجازی در این دوران برای تکریم خانواده شهدا حداقل کاری است که در جهت تکریم خانواده شهدا می‌توان انجام داد.


 
در ادامه این ارتباط زنده تصویری مادر شهیدان رضوان مدنی با بیان اینکه فرزندانم با رزق و روزی حلال بزرگ شدند، تصریح کرد: همین رزق حلال و تربیت در دامن اسلام به فرزندانم کمک کرد تا مسیر درست را در زندگی خود انتخاب کنند. فرزندانم از دوران کودکی با نماز، روزه و قرآن انس داشتند و همین امر روحیه‌ سالمی را در آنها شکل داد. 


 
وی با ذکر خاطره‌ای از حضور رهبر معظم انقلاب در خانه‌شان بیان کرد: ایشان به هنگام حضور در منزل ما فرمودند این خانه پر از نور است، پس از آن رهبر معظم انقلاب در یک دیدار صمیمانه در کنار پدر شهید و خانواده ما نشستند و گفتند که شما خانواده‌ی بسیار فداکاری هستید که تمام فرزندان خود را در راه حفظ وطن تقدیم کردید و این کار با هیچ‌چیز جبران‌پذیر نیست. 


 
در این ارتباط زنده تصویری خواهر شهیدان رضوان مدنی نیز با بیان اینکه شهدا هرکدام خصوصیات بارز خود را داشتند، تصریح کرد: برادران من هیچگاه از آنچه انجام می‌دادند و جایگاهی که داشتند به ما اطلاع نمی‌دادند و اهل تبلیغ کارهای خود نبودند، خانواده ما پس از شهادت برادران‌مان متوجه مسئولیت آنها در سپاه پاسداران شد.


 
وی با بیان خاطره‌‌ حضور رهبر معظم انقلاب در خانه‌شان افزود: پدر بنده ارادت خاصی به رهبر معظم انقلاب داشتند و به هنگام حضور ایشان در منزل از ایشان خواستار شدند که به علت مشکل بینایی چفیه‌شان را به عنوان تبرک هدیه دهند و رهبر انقلاب نیز در پاسخ فرمودند ما باید چفیه شما را به عنوان تبرک ببریم.

کد خبر 949604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha