کتاب «دانش ارتباطات»رونمایی شد

کتاب «دانش ارتباطات» امروز با حضور منصور واعظی، دبیر شورای فرهنگ عمومی و پروفسور مولانا در سالن اجتماعات دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، کتاب "دانش ارتباطات" نوشته پروفسور مولانا امروز با حضور منصور واعظی، دبیر شورای فرهنگ عمومی و دکتر همایون، استاد دانشگاه امام صادق(ع) در سالن اجتماعات دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور رونمایی شد.

 

سخنران اول این مراسم  معلمی، معاون توسعه کتابخانه های عمومی کشور بود که ضمن تبریک میلاد پنجمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت گفت: 127 طرح برای نهاد کتابخانه های عمومی کشور ارایه شده است که 66 طرح را خارج از اولویت داشتیم و ده طرح نیز در حال اجراست که به مرور رونمایی خواهد شد کار 5 طرح نیز به پایان رسیده است.

 

براساس این گزارش، مهندس واعظی، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در این مراسم با بیان اینکه 9 دی دستاوردهای زیادی در سطح ملی و بین المللی داشته است ،اظهار داشت: 9 دی گفتمان جدید بین انقلاب و استکبار جهانی را رقم زد و شرایط منطقه ای را تغییر داد. در واقع این روز نقطه عطفی در شرایط جدید ایران منطقه و جهان است.

 

 وی با بیان اینکه ایرانیان یک رسالت تاریخی در امر ظهور دارند، بیان کرد: خداوند همه اولیا و اوصیا را فرستاد، به جز یکی که با ظهور ایشان نقطه عطفی در جهان رقم می خورد.

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی ارتقای دانش رسانه ای را نیاز امروز جامعه دانست و افزود: در فضای رسانه ای جدید گفتمان انقلاب را باید به طور جدی هوشیارانه و عالمانه مطرح کنیم. در این جنگ لشکر انقلاب اسلامی فقط نخبگان نیستند بلکه تمام ایرانیان هستند و براین اساس سطح دانش رسانه ای و ظرفیت گفتمان انقلاب باید برای همه افراد فراهم شود.

 

در ادامه مراسم، پروفسور مولانا با بیان اینکه ارتباطات اساس زندگی است، عنوان کرد: بدون ارتباطات نمی توان وجود داشت زیرا ارتباطات اصل حیات است. ارتباطات به معنای وسیع زندگی ما را تشکیل می دهد. گاهی وسایل ارتباطات را با خود ارتباطات اشتباه می گیریم. تلگراف، تلفن، کتاب، اینترنت و ماهواره وسایل ارتباطات هستند اما خود ارتباطات مقام والاتری دارد.


پروفسور مولانا تصریح کرد: تمام ادبیات مربوط به ارتباطات از ارتباطات فرهنگی گرفته تا میان فردی میان فرهنگی و جمعی اجتماعی و سیاسی و رشته هایی همچون روزنامه نگاری و روابط عمومی هم در غرب و هم در غیرغرب زاییده استعمار جنگ، سوداگری یا کنترل انسانها بوده است.
 

این نویسنده با اشاره به آثار خود در آینده اظهار داشت: ارتباطات فرهنگی و بین المللی را در قالب کتابی در آینده منتشر می کنم .سیر ارتباطات اجتماعی در ایران و همچنین دیدگاه قرآن از ارتباطات عناوین دو کتاب دیگرم هست که در دست تهیه است. این کارها به همت بنیاد فرهنگی مولانا صورت می گیرد که در 4 سال اخیر ده کتاب در رشته علوم انسانی ارایه کرده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 94947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha