حجت الاسلام والمسلمین «علی محمدی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه رویکرد اهالی مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) در دوره شیوع ویروس کرونا ایجاد شبکه ارتباطی میان مساجد بود تا بتوانیم از طریق هم افزایی کارهای مختلف را در سطجی وسیع انجام دهیم، اظهار کرد: بر همین اساس مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) با همکاری مساجد حضرت ولیعصر (عج) تقی آباد و حضرت صاحب الزمان (عج) فیروزآباد اقدام به ایجاد شبکه اشتغال کرد تا گامی برای تحقق جهش تولید که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، برداشته باشیم.
امام جماعت مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) (واقع در شهر ری، میدان معلم، کوی اسلام) افزود: پایگاه بسیج برادران این مسجد -شهید صدوقی- در دور نخست شیوع ویروس کرونا در کشور ،کارگاه خیاطی در اتاق این پایگاه و باشگاه ورزشی این مسجد راه اندازی و روزانه بیش از هزار ماسک تولید می کرد.
وی تصریح کرد: پایگاه بسیج خواهران مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) در دور جدید شیوع ویروس کرونا محل فعالیت کارگاه خیاطی شده و با جدیت در تولید ماسک موفق هستند. در مجموع، برای حدود 60 خانم سرپرست خانوار در قالب این شبکه اشتغال، زمینه اشتغال فراهم شده است.
محمدی با بیان اینکه ماسک های تولید شده در کارگاه خیاطی مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) با سود اندک به فروش می رسد و البته تعدادی از آنها میان نیازمندان توزیع می شود، ابراز کرد: از محل این سود و البته مشارکت خیران و اهالی مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) توانستیم تاکنون هزار بسته ارزاق میان خانواده های نیازمند توزیع کنیم.
امام جماعت مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) افزود: تولید و توزیع داروی امام کاظم (ع)، تشویق مردم به مطالعه درباره طب سنتی و تعذیه با محوریت خوراک سالم و سنتی و تهیه دستگاه ازن ساز، از اقدامات دیگر این مسجد در دوره شیوع ویروس کرونا بوده است.
وی ادامه داد: یکی از اتفاقات خوب در دوره شیوع ویروس کرونا نجات یک کارگاه خیاطی از ورشکستگی بود به طوری که صاحب این کارگاه عملا ورشکسته شده بود تا اینکه با همکاری پایگاه بسیج شهید صدوقی، توانست کارگاه خود را دوباره فعال کند و اکنون در زمینه تولید ماسک بسیار موفق است.
محمدی در ادامه با بیان اینکه هیچ یک از برنامه های فرهنگی مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) تعطیل نشده اند بلکه صرفا رویکرد ما در برگزاری برنامه ها عوض شده است، تاکید کرد: توانسته ایم از طریق پیام رسان ها در فضای مجازی به ویژه لایو اینستاگرام برنامه های قرآنی، فرهنگی و هنری را اجرا کنیم. برای نمونه محتوای مسابقه کتاب خوانی را بین دو هزار نفر در شهرری توزیع کردیم که بیش از هزار و 400 نفر در آن شرکت کردند.
وی در پایان با بیان اینکه برنامه های مسجد حضرت فاطمه الزهرا (س) برای فصل تابستان نیز به صورت مجازی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: راه اندازی شبستان مجازی این مسجد توانست مانع از تعطیل شدن برنامه ها در مناسبت های مذهبی و ملی و فصل تابستان شود.
نظر شما