« مسلم رضایی پور» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار داشت: در این پروژه که برای اولین بار اجرا شده، مختصات جغرافیایی کلیه بقاع و اماکن متبرکه استان لرستان به تعداد ۱۰۹ بقعه و مکان متبرکه، بر اساس مختصات جهانی UTM برداشت و موقعیت آنها بر روی نقشه های تحویلی، جانمایی شده است.
معاون بهره وری اقتصادی اوقاف و امور خیریه لرستان بیان کرد: با توجه به قرارگیری استان لرستان در مختصات جهانی UTM، بر روی دو زون ۳۸ و ۳۹، از مجموع ۱۰۹ بقعه و مکان متبرکه استان، تعداد ۱۵ بقعه و مکان متبرکه در زون ۳۸ و تعداد ۹۴ بقعه و مکان متبرکه در زون ۳۹ قرار گرفته اند.
وی افزود: در این پروژه، علاوه بر جمع آوری موقعیت جغرافیایی و اطلاعات مکانی بقاع و اماکن متبرکه، اطلاعات توصیفی آنها شامل وضعیت راه های دسترسی، شرایط آب و هوایی، اقلیم و سایر اطلاعات جغرافیایی مورد نیاز در قالب نرم افزار Gis تهیه شده است.
رضایی پور ادامه داد: استفاده از این تکنولوژی، باعث افزایش دقت و سرعت در برنامه ریزی، نظارت، پیگیری پروژه ها و برنامه های عمرانی و فرهنگی بقاع متبرکه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین استفاده از این تکنولوژی نقش بی بدیلی در ارائه تسهیلات و خدمات به زائران و مجاوران بقاع و اماکن متبرکه خواهد داشت.
معاون بهره وری اقتصادی اوقاف و امور خیریه لرستان اظهار کرد: از دیگر مزایای این پروژه، تسریع امداد رسانی و ارائه خدمات اضطراری در حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی خواهد بود.
نظر شما