معرفی داوران مسابقه طراحی لوح و بنای یادبود شهدا و ایثارگران راه آهن

رضا قره باغی، شاهین حیدری و سید مجتبی موسوی به عنوان داور و مهدی حجت به عنوان رئیس هیئت داوران مسابقه طراحی لوح و بنای یادبود شهدا و ایثارگران راه آهن انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل ازروابط عمومی مسابقه؛ مهدی حجت، رضا قره باغی، شاهین حیدری و سید مجتبی موسوی کارارزیابی آثار مسابقه طراحی لوح و بنای یادبود شهدا و ایثارگران راه آهن را بر عهده دارند.

مسابقه طراحی لوح و بنای یادبود شهدا و ایثارگران به همت راه آهن ج.ا.ا برگزار می شود و سعید رسولی (مدیرعامل راه آهن ج.ا.ا) ریاست عالی، حامد نوری دبیر و علی یزدانی برگزار کننده  و مجری طرح مسابقه هستند.

این مسابقه به منظور ارج نهادن به فرهنگ ایثار و شهادت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران گرانقدر هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهدای عزیز راه آهن، با دعوت از صاحب نظران و هنرمندان برگزار می شود و در پایان، به هر یک از طرح های برنده، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

خلاقیت و نوآوری در طراحی با توجه به ویژگی های خاص پروژه شامل دقت در طراحی جزئیات و اجرایی بودن با استفاده از مصالح بوم آورد و رایج در کشور و همچنین ظرفیت استفاده بهینه در مناسبت های مرتبط اثر خلق شده به عنوان یک بنای یاد بود فاخر و ماندگار از معیارهای مهم ارزیابی داوران به شمار می رود.

بیوگرافی رئیس و هیئت داوران بدین شرح است:

سید محمدمهدی حجت متولد ۱۳۲۸، معمار ایرانی، معاون پیشین شهرسازی و معماری شهرداری تهران بوده‌است. او از مدیران ارشد و بنیانگذاران سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوده‌است.

وی کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران و دکترای حفاظت از بناهای تاریخی از دانشگاه یورک انگلستان دارد.

از جمله سوابق اجرایی وی می‌توان به جانشینی وزیر در سازمان ملی حفاظت آثار باستانی ایران، عضو شورای مشورتی کمیته ملی یونسکو و جانشین وزیر در شورای عالی معماری و شهرسازی اشاره کرد. مهدی حجت در چهارمین دورهٔ انتخابات شورای اسلامی شهر تهران در فهرست اصلاح طلبان قرار داشت و به شورای شهر تهران راه یافت اما به دلیل انتصاب به عنوان معاون سازمان میراث فرهنگی از شورای شهر تهران استعفا داد .

 رضا قره باغی متولد 1348 آبادان و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته پژوهش هنر از دانشگاه تهران است.

 عضویت در هیئت علمی دانشگاه هنر نیشابور، شرکت در دومین سمپوزیوم سنگ تهران(1391)، عضو شورای سیاست گذاری ، انتخاب آثار و دبیر همایش پنجمین دوسالانه مجسمه سازی تهران(1387)، سه دوره عضو هیئت مدیره انجمن مجسمه سازان، برنده ی نخست طراحی یادمان مجلس شورای اسلامی، طراحی و ساخت مجسمه آرش کمانگیر(برنز) میدان آرش برج میلاد(1388) ، طراحی و ساخت مجسمه تن و روان (برنز) پارک قلمستان(1389)، ساخت نیم تنه آیت الله طالقانی(برنز)(1389)، طراحی و ساخت مجسمه تمنا (برنز،فولاد)(1390) و ... بخشی از سابقه کاری این هنرمند به شمار می رود.

وی در نمایشگاه های انفرادی از جمله گالری برگ (1377)، خانه هنرمندان ایران (1388)، گالری گلستان (1390) و  بیش از 30 نمایشگاه گروهی حضور داشته است.

 

شاهین حیدری فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد پیوسته، معماری, تهران(1370)،دکتری, معماری-انرژی, از دانشگاه شفیلد (1378) و فوق دکتری, معماری - انرژی, هالام (1379) است.

برخی از مهمترین تألیفات و کارهای پژوهشی وی عبارتند از :  "بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با تکیه بر استاندارد نوین آسایش حرارتی  ، "برنامه ریزی انرژی در ایران." : انتشارات دانشگاه تهران، "در جستجوی هویت شهر ایلام" : مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی شهرسازی و معماری.، "سازگاری حرارتی در معماری." تهران: انتشارات دانشگاه تهران،  "درآمدی بر پژوهش معماری." تهران: فکر نو، "درآمدی بر روش تحقیق در معماری." تهران: فکر نو،  "نور و روشنایی." تهران: انتشارات دانشگاه تهران و....

 

سید مجتبی موسوی فارغ‌التحصیل کارشناسی مجسمه‌سازی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. برگزاری ٩ دوره سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی و شش دوره بینال مجسمه‌سازی شهری و سیاست‌گذاری رویدادها و فراخوان‌های مرتبط با حضور مجسمه در شهر، برنامه‌ریزی و راه‌اندازی موزه مجسمه، موزه مشاهیر، موزه علی‌اکبر صنعتی، رویدادهای فستیوالی و ... در کارنامه حرفه‌ای این هنرمند دیده می‌شود.

 

یادآور می شود؛ هنرمندان از زمان انتشار فراخوان تا 20 مرداد ماه 1399 فرصت دارند طرح آثارشان را به دبیرخانه ارسال کنند و هیئت داوران در بازه زمانی 1 الی 20  شهریور ماه 1399 به بررسی آثار خواهد پرداخت و در نهایت، از برگزیدگان همزمان با هفته دفاع مقدس در 31 شهریور ماه 1399 تقدیر به عمل خواهد آمد.

هنرمندان برای اطلاع دقیق از قوانین شرکت، ثبت‌نام و ارسال عکس می توانند به پایگاه اینترنتی مسابقه به نشانی www.rai.ir  ، بخش isargaran.rai.ir مراجعه و ثبت نام نمایند و پس از ثبت نام، به بخش takrim.rai.ir مراجعه و ورود به سامانه ثبت نام را انجام دهند و در سامانه میز خدمت الکترونیک، در بخش کاربر جدید، گزینه کاربران عمومی را انتخاب کنند و پس از تایید نام کاربری و رمز عبور، اطلاعات و مدارک مورد نیاز برای شرکت در مسابقه طراحی لوح و بنای یادبود شهدا و ایثارگران را به برنامه دهند و با تایید نهایی، ثبت طرح در سامانه به اتمام رسیده است.

متقاضیان در صورت مواجهه با مشکل در رابطه با ثبت نام و غیره می توانند به پشتیبانی این مسابقه در شبکه اجتماعی واتساپ با شماره 09350636094 تماس حاصل کنند.

آدرس دبیرخانه برای ارسال آثار:

تهران، بالاتر از میدان آرژانتین، بلوار نلسون ماندلا، ساختمان مرکزی راه آهن، طبقه  چهارم، کد پستی راه آهن جمهوری اسلامی ایران :    1519630807

کد خبر 947983

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha