به گزارش خبرگزاری شبستان، «سیدمجتبی حسینی»؛ معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه گفت: طبق آمارهای موجود در حال حاضر بیش از 290 هزار نفر در آموزش عالی در حال تحصیل هنر هستند. بین تعداد هنرآموخته ها و نیروی انسانی هنر و نیاز جامعه و فضاهای فعالیت های حرفه ای هنر تناسب وجود ندارد. ضرورت دارد با نگاه فرایندمحور از فعالیت های جزیره ای بدون در نظرگرفتن زمینه ها و پیامدهای آن و شرایط اجتماعی و فرهنگی کاسته شود و به جای تمرکز و توجه بر کمیت در آموزش هنر برای کیفیت آموزش هنر فکر و برنامه ریزی شود.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد:، یکی از آفت ها و تنش های فعلی تعدد جشنواره هاست، برخی از این جشنواره ها، خود به یک آسیب تبدیل شده اند. البته جشنواره هایی نیز هستند که مهم، کیفی و تأثیرگذارند و ضرورت دارد که تداوم یابند.
«محمدحسین ساعی»؛ رییس دانشگاه سوره در این جلسه گفت: دانشگاه سوره تمایل دارد که در حوزه های گوناگون با معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری کند و در حوزه آموزش و پژوهش هنر، بررسی مسایل آموزش هنر و نیازهای این حوزه تعامل داشته باشد. همچنین در نظر داریم با توجه به نیازهای امروز عرصه هنر رشته های جدیدی را در دانشگاه سوره راه اندازی کنیم و رشته موسیقی را دوباره در این دانشگاه برقرار کنیم.
در این نشست «حمید قبادی»؛ مشاور اجرایی معاونت امور هنری، محمد اله یاری؛ مدیرکل دفتر موسیقی، علی اکبر صفی پور؛ مدیر کل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، احمد صدری؛ مشاور معاون هنری و مجید فروغی مدیر روابط عمومی معاونت امور هنری نظرات و پیشنهادهای خود را بیان کردند.
«کاظم نظری»؛ مدیر دانشکده هنر دانشگاه سوره، یوسف خجیر؛ مدیر دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، سیدامین موسوی؛ مدیر دفتر ریاست، روابط عمومی و امور هیأت ها و محمداسماعیل شفیع پور؛ مدیر امور فرهنگی دانشگاه سوره نیز پیشنهادهای خود را بیان کردند.
نظر شما