به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، هادی ابراهیمی، معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران و رئیس ستاد انتخابات استان، در نشست مطبوعاتی ستاد انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی مازندران در ساری اظهار کرد: در دو روز نخست ثبت نام از نامزدهای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، 11 نفر در 9 حوزه انتخابیه استان نام نویسی کردند که از این تعداد 9 نفر مرد و دو نفر زن هستند.
وی با بیان اینکه تبلور مردمسالاری دینی به معنای حضور حداکثری دین در عرصه مناسبات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و غیره است، گفت: نقش اصلی در انتخابات بر عهده مردم بوده زیرا با حضور خود نقشه های دشمنان را خنثی می کنند.
ابراهیمی تمام تلاش کادر اجرایی انتخابات جهت شرکت بیشتر مردم در تعیین سرنوشت خود را بسیار اثرگذار و مهم عنوان کرد و گفت: با توجه به اتفاقات سال 88 بستر مناسب جهت برگزاری انتخابات سالم و قانومند مهیاست.
وی گفت: تخریب رقبا، ترور شخصیت و تبلیغات زودهنگام در تایید یا رد صلاحیت نامزدها موثر است.
ابراهیمی با بیان اینکه برخی کاندیداها با سیاهنمایی، سعی میکنند دستاوردهای نظام اسلامی را زیر سوال ببرند، بیان کرد: با هرگونه تبلیغات زودهنگام نامزدها برخورد میکنیم.
رئیس ستاد انتخابات استان با اشاره به اینکه در سال جاری ستاد پیشگیری در قوه قضائیه و کمیسیون ویژهای هم در استانداری تشکیل شده است، گفت: عزل و نصب هیچ مدیری با نظر مستقیم نماینده مجلس همراه نیست.
وی با اشاره به اینکه عزل و نصبها توسط استانداری انجام میشود، خاطرنشان کرد: در آستانه انتخابات هیچ عزل و نصبی در استان نداریم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران افزود: حضور حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی نقش تعیین کننده ای در سرنوشت کشور دارد.
وی با اشاره به اینکه مردم سالاری دینی به مفهوم قامت حداکثری برای دین و حداقلی آن برای دموکراسی است، گفت: دین یک شمولیت کلان و عام دارد و می تواند در حوزه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جاری و هدایت بخش انسان ها شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی دموکراسی صالحان مترادف خوبی برای مردم سالاری دینی است که در این حالت هیچ تعارضی بین دین و دموکراسی مشاهده نمی شود و دین شالوده و محتوای حکومتی را تشکیل می دهد که در آن مردم نقش اصلی را بازی می کنند و در کنار آن دین از محورهای اصلی و تعیین کننده حکومت و به ویژه حاکمان است.
ابراهیمی گفت: انتخابات قدرت نرم نظام را در بسیج سرمایه اجتماعی به نمایش می گذارد و ملاک خوبی برای ارزیابی توزیع قدرت در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه مردم سالاری دینی بخشی از نظریه اسلام درباره حکومت است که عنصر اصیل بوده و جزو لایتجزی نظریه حکومت اسلامی را تشکیل می دهد، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی زمینه مشارکت مردم در عرصه های گوناگون به ویژه سیاسی، فرایند تصمیم گیری، سیاست گذاری و اداره جامعه فراهم شد و به طور متوسط سالانه یک انتخابات در ایران برگزار شد.
ابراهیمی، بارزترین و قابل اندازه گیری ترین نوع مشارکت مردم در عرصه سیاست را انتخابات دانست و گفت: در این مقطع از انتخابات باید با رصد کردن چالش های امنیتی انتخابات به تقویت هرچه بیشتر روحیه ملی، اعتماد، مشارکت، انسجام افکار عمومی و توان سیاسی بیفزاییم.
پایان پیام/
نظر شما