به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مجتبی میرزایی، مسئول دبیرخانه جشنواره دائمی جوانان مساجد کشور در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات برگزار شد، گفت: عمده فعالیت های ستاد عالی در دو معاونت فرهنگی- هنری و آموزشی- پژوهشی برنامه ریزی شده است و در قالب تفاهم نامه به استان ها، ابلاغ می شود.
وی شناسایی و معرفی استعدادهای نهفته و فعال مسجدی به جامعه هنری را از اهداف برگزاری جشنواره ها عنوان و تصریح کرد: تربیت هنرمندان متعهد دینی، افزایش ارتقا جایگاه کانون ها، افزایش توان اجرایی دبیرخانه استان ها و استفاده از ظزفیت های کانون های تخصصی نیز از دیگر اهداف برگزاری جشنواره هاست.
مدیر کل هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه 7 جشنواره در سال گذشته توسط دبیرخانه جشنواره دائمی جوانان مساجد برگزار شده است، افزود: نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره هنرهای تجسمی تا پایان سال جاری برگزار می شود.
وی ادامه داد: جشنواره شعر و قطعات ادبی (گلدستههای سپید)، آواها و نغمههای آسمانی(سرود و تواشیح)، هنرهای نمایشی(حضور)، قرآن(مدهامتان)، هنرهای تجسمی(ترنج)، شیوههای نوین تدریس(شکوه اندیشه) و نشریات تجربی(محراب قلم) از مهمترین برنامههای جشنواره بزرگ جوانان مساجد است.
میرزایی از تدوین شیوه نامه حمایت از گروهای نمایشی و سرود در قالب حمایت مالی از دبیرخانه جشنواره دائمی جوانان خبر داد و اذعان کرد: این شیوه نامه در آینده نزدیک به دبیرخانه استان ها ابلاغ می شود.
مدیر کل هنری ستاد عالی، از برگزاری مسابقات قرآنی مساجد جهان اسلام در آینده نزدیک طی دو سال آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: تمامی اعضای کانون های مساجدجهان اسلام در این مسابقه قرآنی شرکت می کنند.
وی با بیان اینکه سال های گذشته 6 گروه متشکل از 3 نفر در قالب سفرهای نظارتی و بازرسی بر فعالیت دبیرخانه استان ها نظارت می کردند، افزود: بررسی موارد تفاهم نامه ستاد عالی محوله به دبیرخانه استان ها در ابتدای سال، رعایت دستورالعمل ها و آئین نامه های ابلاغی به دبیرخانه و میزان موفقیت در اجرای این مفاد، وضعیت کانون های فرهنگی و هنری و کتابخانه های مساجد، میزان موفقیت در برگزاری دوره های آموزشی و بررسی مشکلات و موانع از موارد مورد ارزیابی در دبیرخانه هاست.
مسئول دبیرخانه جشنواره جوانان مساجد کشور با بیان اینکه تعداد گروه های هیئت بازرسی و نظارت در سال جاری از 6 گروه به 3 گروه تقلیل یافته است، تصریح کرد: با توجه به درجه بندی استان ها به استان های درجه 1، درجه 2 و درجه3، امسال سه گروه هیئت نظارت با توجه به درجه بندی استان ها سنجیده شده و رتبه بندی می شوند.
میرزایی با اشاره به اینکه استان ها بر اساس یک سری شاخص هایی مانند میزان جمعیت، تعداد کانون ها، تعداد مساجد و وسعت استان درجه بندی می شوند، خاطرنشان کرد: رتبه حاصله در این سنجش در صورت به حد نصاب رسیدن موارد فوق، موجب ارتقا استان به درجه های بالاتر می گردد.
وی از کسب دو رتبه کشوری گیلانی ها در جشنواره قرآن خبر داد و افزود: حضور خوب استان گیلان در جشنواره ها و همایش ها نشان از اهتمام دبیرخانه این استان است.
پایان پیام/
نظر شما