رحیم خیاطی، مدیر برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه مرکز فن آوری و اطلاعات رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 1385 راه اندازی شده، به خبرنگار شبستان در خوزستان گفت: این مرکز از سال 1387 نمایشگاه رسانه های دیجیتال را در دو استان و به تدریج در سال 1388در 7تا 6 استان برپا کرد و در سال 1389 با جهش بالایی برگزار و تا پایان امسال دور اول این نمایشگاه در تمام استان ها اجرایی می شود.
وی با اشاره به برپایی بیست و سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال استانی در خوزستان، افزود: نخستین نمایشگاه رسانه های دیجیتال در این استان در قالب 95 غرفه و حدود هفت هزار عنوان اثر در بخش های متنوعی همچون جنگ نرم، کارگاه و نشست های آموزشی، برگزیدگان نمایشگاه های رسانه های دیجیتالی، معرفی مهندسان شهدای فاوا، معرفی مرکز فن آوری و اطلاعات رسانه های دیجیتال، نرم افزار های تلفن همراه، نرم افزارهای کاربردی و آموزشی، شهر دیجیتال، نرم افزارهای مذهبی و بازی های رایانه ای برپا شده است.
مدیر برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خاطر نشان کرد: تولیدات دانش آموزی و زمینه ساخت بازی ها و گرافیک های دانش آموزان، بخش جدیدی است که در نمایشگاه خوزستان اضافه شده است.
خیاطی با اشاره به استقبال مردم از این نمایشگاه، تصریح کرد: حوزه رسانه های دیجیتال حوزه ای است که امروزه مردم سراسر جهان با آن درگیر بوده و مردم ایران هم از این امر مستثنی نیستند و با توجه به اینکه مردم کشورمان به حوزه رسانه های دیجیتال علاقه دارند باید اطلاع کافی در خصوص برپایی این نمایشگاه ها داشته باشند از این رو خوزستان با این پتانسیل و ظرفیت فرهنگی که دارد با این حوزه آشنا و از خود علاقه نشان می دهند.
وی یاد آور شد: تبلیغات گسترده برای استفاده مردم از فضای موجود رسانه های دیجیتال جای دوری نمی رود و با اطلاع رسانی بیشتر، مردم شریف و شهیدپرور خوزستان می توانند استفاده بهینه ای از این نمایشگاه ببرند.
خیاطی، با اشاره به جدول زمان بندی برپایی نمایشگاه های استانی رسانه های دیجیتال، اضافه کرد: این جدول زمان بندی تحت تأثیر چندین عامل است که مهم ترین آن موقعیت جغرافیایی و فصلی و همچنین رغبت و آمادگی استان می باشد.
وی با اشاره به فعالیت های مرکز توسعه فن آوری و اطلاعات رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیان کرد: این مرکز پنج سال است که راه اندازی شده و مهم ترین هدف آن ساماندهی فضای رسانه های دیجیتال، جریانسازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ بومی، ملی و اسلامی در حوزه رسانههای دیجیتال به دلیل گستردگی تولید محتوا و بسیار آسان و ارزان است.
مدیر برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تأکید کرد: با توجه به شبیخون فرهنگی، می توان با برنامه ریزی فرهنگی مدون در این حوزه فعالیت گسترده ای انجام دهیم در غیر این صورت دیگران با برنامه ریزی های نامطلوب نسبت به منحرف کردن جامعه به ویژه جوانان اقدام می کنند.
وی با اشاره به اینکه امروزه تقریباٌ تمام خانواده های کشور حداقل با تلفن همراه و تعداد بسیار بالایی با مقوله اینترنت و سایبری آشنایی دارند، عنوان کرد: باید در برپایی نمایشگاه های رسانه های دیجیتالی زودتر اقدام می کردیم ولی با این وجود از زمانی که مرکز راه اندازی شده با ساماندهی در این حوزه، توانستیم به دستاوردهای خوبی دست یابیم.
خیاطی به برپایی نمایشگاه رسانه های دیجیتالی در شهرستان ها اشاره کرد و اذعان داشت: بعد از پایان دور اول برپایی این نمایشگاه ها در استان ها، این نیت را داریم که نمایشگاه رسانه های دیجیتالی را به شهرستان ها سوق بدهیم و شبیه نمایشگاه های مرکز استان در شهرستان های دور و نزدیک به مرکز برپا کنیم.
پایان پیام/
نظر شما