به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، سی و دومین جلسه اندیشه ورزان فرهنگی شهرستان آران وبیدگل همزمان با دهه کرامت و ایام بزرگداشت بقاع متبرکه به صورت مجازی و در قالب لایو زنده اینستاگرامی در جوار امامزادگان هاشم بن علی (ع) و فاطمه بنت العسگری (ع) این شهرستان برگزار شد.
در این برنامه که با موضوع «گفتگو درباره آینده جهان؛ جامعه ایرانی به چه سمتی حرکت می کند» برگزار شد، استاد «سید مهدی سیدی» کارشناس تلویزیونی حوزه فرهنگ و رسانه در پاسخگویی به سوال مخاطبان برنامه که شناخت آینده چرا مهم است و چرا به آینده باید فکر کنیم، گفت: فکر کردن به آینده یکی از دغدغه های ذهنی همه آدم هاست که در دهه های اخیر آینده نگری در تمامی ابعاد نظامی. سیاسی و اقتصادی اجتماعی برای بشر اهمیت بیشتری یافته است.
این کارشناس فرهنگ و رسانه بیان داشت: برنامه ریزی، پیش بینی بحران، جلوگیری از هدر رفت منابع و بسیج جامعه از فواید شناخت آینده است که در همه حوزه ها می تواند اثر بخش باشد.
سیدی در پاسخ به سؤال دیگری که ما در ایران و در دنیا چه تحولاتی در پیش داریم و در آینده چه اتفاقاتی پیش بینی می شود، بیان داشت : دو محور «کرونا و ایران پیش از کرونا و پسا کرونا» و حوزه «سیاست» با روی کارآمدن مجلس جدید و در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری از حوزه های مهم تحول محور آتی کشور است.
این کارشناس فرهنگی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص پیش بینی تغییرات در جامعه ایران گفت: در حوزه مدیریت و تشکیلات، در آینده نسل جدید مدیرانی جوان روبرو خواهیم بود که نه تنها تجربه قبل از انقلاب را ندارند بلکه دوران دفاع مقدس را هم درک نکرده اند. در حوزه جمعیت و منابع انسانی هم کاهش رشد جمعیت باعث دگرگونی سبک زندگی و مشکلات دیگر خواهدشد و در حوزه سبک زندگی، تغییر سبک زندگی در تمامی ابعاد اقتصادی. سیاسی را شاهد خواهیم بود.
به گفته سیدی، فن آوری و اقتصاد، بحران ها اعم از بحران خانواده، آب، محیط زیست، اشتغال، فاصله طبقاتی، گروه های ضدهنجار از دیگر موضوعات قابل تحول در آینده پیش روی ایران در سال های آتی خواهد بود.
نشست های تخصصی اندیشه ورزان فرهنگی عموما در سطح مساجد شهرستان آران و بیدگل و مراکز فرهنگی مذهبی برگزار و موضوعات مختلف فرهنگی در آن مباحثه و بررسی می شود، اما با شیوع کرونا سمت و سوی نشست ها به فضای مجازی کشیده شده است.
کانون فرهنگی تبلیغی اندیشه ورزان فرهنگی آران و بیدگل تلاش می کند تا در قالب یک اقدام جهادی، ضمن توانمندسازی اعضای خود و مسلح شدن به دیدگاه های روشن و راهبردی، در جهت تحول آفرینی فرهنگی انقلابی منطقه، گام بردارد. اندیشه ورزی و تولید فکرهای کاربردی و راهبردی با رویکرد فرهنگی اجتماعی، ارتقای دغدغه و توانمندسازی اعضا و فعالان فرهنگی جبهه انقلاب، کمک های معنوی و فکری به تشکیلات و حمایت جبهه ای از فعالیت های فرهنگی انقلاب اسلامی منطقه از جمله اهداف و ماموریت های تشکیل این مجموعه فرهنگ محور است./
نظر شما