کشور سالانه ۶۰۰ هزار تن پی وی سی تولید می‌کند

در با اشاره اینکه کشور سالانه ۶۰۰ هزار تن پی وی سی تولید می‌کند، گفت: میزان نیاز داخلی ۴۵۰ تا ۴۶۰ هزار تن است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «حسین در» شب گذشته (یکشنبه 8 تیر) در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: کشور سالانه ۶۰۰ هزار تن پی وی سی تولید می‌کند که میزان نیاز داخلی ۴۵۰ تا ۴۶۰ هزار تن است، اما صنایع پایین دستی پتروشیمی، پی وی سی و مواد اولیه را با قیمت جهانی ضرب در ارز آزاد خریداری می‌کند.

 

رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع پایین دستی پتروشیمی افزود: حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنفی در صنایع پایین دستی پتروشیمی فعالند که حدود ۱۰ هزار واحد در سامانه بهین یاب نام نویسی کرده اند و ۶ هزار واحد از این تعداد به بورس کالا معرفی شده اند و ۴ هزار واحد امکان خرید دارند، اما واحد‌هایی که مستمر خرید می‌کنند دو هزار واحد هستند و این دو هزار واحد بقیه نیاز صنایع را تامین می‌کند.

 

در گفت: در یک ماه و نیم گذشته ۹ درصد تقاضای پی وی سی در بازار افزایش داشته که تقاضای کاذب است و باید مشخص شود چه کسی برای متقاضیان غیر واقعی مجوز صادر می‌کند.

 

رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع پایین دستی پتروشیمی افزود: در انتهای سال ۹۸ ظرفیت تولید پی وی سی در صنایع پایین دستی پتروشیمی ۸۵ هزار تن در ماه بود و حتی با توجه به شرایط کرونا ظرفیت تولید ۹ درصد افزایش داشته، اما در سامانه بهین یاب ۶۵۴ تن در ماه به یک واحد در سه شیفت سهمیه اختصاص یافته است که این رقم باید ماهی ۷۰ تا ۸۰ تن باشد.

 

وی گفت: پتروشیمی‌ها دوست دارند محصولاتشان را بالاتر از قیمت بفروشند و افزایش نرخ محصولات پتروشیمی نیز در جیب آن‌ها می‌رود.

 

در با بیان اینکه ۵۰ درصد تعاونی‌های ما نیمی از پی وی سی بازار را جمع می‌کنند افزود: پتروشیمی‌ها هر زمان به مشکل بر می‌خورند موضوع قرارداد بلند مدت را مطرح می‌کنند.

 

رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع پایین دستی پتروشیمی گفت: تقاضای واقعی با قرارداد‌های بلند مدت پوشش داده می‌شود و اگر پتروشیمی‌ها ارز حاصل از صادرات را ارزان می‌فروشند به این دلیل است که خوراکشان را با ۴۵ درصد نرخ ارز می‌خرند./

کد خبر 943708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha