بازگشت ۶۰ واحد تولیدی راکد در خوزستان به چرخه تولید

صالحی‌نیا از بازگشت ۶۰ واحد تولیدی راکد در استان خوزستان به چرخه تولید خبر داد و گفت: وزارت صمت بر اساس شعار سال از طرح های در حال ساخت حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «محسن صالحی‌نیا» ظهر امروز (پنج شنبه 5 تیر) در حاشیه آئین افتتاح و بهره‌برداری از کارخانه تولیدی دستمال کاغذی در شهرک صنعتی شماره یک آبادان در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در خوزستان تنوع و ارزش افزوده واحدهای صنعتی در سطح بالایی قرار دارد اظهار کرد: 850 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور فعال هستند که از این تعداد حدود 7 درصد در خوزستان قرار دارند.

 

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از وجود 10 هزار واحد کارگاهی و تولیدی راکد در کشور خبر داد و افزود: سال گذشته یک‌هزار و 400 واحد صنعتی راکد و غیرفعال در کشور به چرخه تولید بازگشت و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته امسال نیز یک‌هزار و 500 واحد از این کارگاه‌ها و تولیدی‌ها به چرخه تولید باز می‌گردد.

 

وی برخی از مشکلات اعم از تامین نقدینگی و تامین مواد اولیه را عامل تعطیلی و غیرفعال شدن واحدهای صنعتی و تولیدی خواند و اضافه کرد: امسال برای کمک به واحدهایی که ظرفیت تولید آنها پایین‌تر از ظرفیت واقعی است برنامه‌ریزی کردیم تا میزان تولید آنها افزایش پیدا کند.

 

صالحی‌نیا همچنین از بازگشت 60 واحد تولیدی راکد به چرخه تولید در استان خوزستان خبر داد و تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شد امسال این واحدهای تولیدی به چرخه تولید بازگردد.

 

وی عنوان کرد: در حال حاضر 46 هزار واحد کارگاهی و تولیدی بهره‌برداری شده در کشور وجود دارد و 23 هزار واحد در دست ساخت هستند.

 

معاون وزیر صمت بیان کرد: با توجه به نامگذاری امسال به سال جهش تولید، یکی از اقدامات اساسی وزارت صمت حمایت و پشتیبانی از طرح‌های در حال ساخت است تا این طرح‌ها با سرعت بیشتری به بهره‌برداری برسند و حمایت از واحدهای تولیدی در حال ساخت شامل تامین تسهیلات، حل مشکلات تامین مواد اولیه و دیگر موارد است که با همراهی وزارت صمت انجام‌ خواهد شد.

 

وی از در اختیار قرار دادن سرمایه در گردش به واحدهای کوچک خبر داد و ابراز کرد: وزارت صمت در برنامه دارد با انجام هماهنگی با بانک‌ها برای واحدهای کوچک و تکمیل‌کننده زنجیره تولید، سرمایه در گردش مناسب قرار بگیرد.

 

صالحی‌نیا به افزایش هزینه خرید مواد اولیه برای تولید طی یکسال اخیر اشاره کرد و اذعان داشت: واحدهای تولیدی درخواست دارند به نسبت افزایش هزینه تامین مواد اولیه و نهاده‌های تولید، بانک‌ها نیز سرمایه در گردش بیشتری در اختیار این واحدها قرار دهند.

 

وی خاطر نشان کرد: همچنین افزایش میزان نقدینگی و به تبع آن سرمایه در گردش و همچنین به‌روزرسانی تجهیزات واحدهای تولیدی، مهم‌ترین مسائلی است که در بازدید از واحدهای تولیدی از سوی تولیدکنندگان به آنها اشاره شده است.

 

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با اشاره به بازدید از شهرک صنعتی دارخوین تاکید کرد: با توجه به اینکه در ناحیه صنعتی دارخوین آمادگی لازم برای جذب سرمایه‌گذار وجود دارد شرایط منطقه امکان راه‌اندازی کارگاه‌های بسته‌بندی محصولات کشاورزی و یا قطعه‌سازی صنایع مختلف را دارد.

 

وی یکی از سیاست‌های محوری وزات صمت را بومی‌سازی قطعات و ماشین‌آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی در حال ساخت دانست و گفت: این کار می‌تواند در توسعه واحدهای کوچک و قطعه‌ساز بسیار موثر باشد و زمینه افزایش فعالیت‌های این واحدها را در کشور فراهم کند.

 

صالحی نیا خواستار ارتقا و توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی شد و تصریح کرد: شهرک‌های صنعتی زیرساخت‌ها را برای استقرار صنایع ایجاد می‌کنند لذا باید زیرساخت‌های شهرک‌ها نیز توسعه پیدا کند.

 

کد خبر 942603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha