«سمیه قاسمی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان با بیان اینکه کانون های فهما با داشتن اعضای جوان ونوجوان یک ظرفیت عظیم محسوب می شوند گفت: اجرای رویدادملی فهما ابتکاری ارزشمند است که ضمن گردآوری بانک جامع اطلاعاتی از قابلیت ها،توانمندی های و قدرت اجرایی کانون ها در عرصه فرهنگ و هنر اصیل اسلامی، الگوهای برتر را عرضه کرده و مساجد سراسر کشور را به هم نزدیک تر می کند.
مشاور شهردار سمنان در امور بانوان، فهما را طرحی مناسب برای فعالیت فعالان مسجد در عرصه فضای مجازی عنوان کرد و افزود: فضای مجازی تأثیرگذارترین و پرمخاطبترین رسانهای است که در میان سایر رسانهها، نقش تعیین کنندهای در فرهنگسازی، در سطح جوامع دارد.
وی پیوند مسجد با فضای مجازی را بسیار موثر خواند وگفت: میتوان از ظرفیت معرفتی، معنوی، دینی و اعتقادی جوانان در مساجد که نیروهای سرزنده هستند استفاده کرد.
قاسمی با تأکید براینکه بحث فرهنگ، موضوع پیچیده و متنوعی است ادامه داد: باید تمامی نهادهای فرهنگی فعال در سطح شهر اعم از دولتی و غیر دولتی با تجمیع و هم افزایی در رویکردهای برنامه ای با بهره گیری ازخلاقیت و نوآوری، خدمات فرهنگی و اجتماعی خود را به شهروندان ارائه کنند.
مشاور شهردار سمنان در امور بانوان، با بیان اینکه در برنامه هایی از قبیل پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تحکیم بنیان خانواده ، غنی سازی اوقات فراغت، برگزاری برنامه های ملی ومذهبی، اجرای مسابقات وبرنامه های ورزشی و... کانون های فهماو شهرداری می توانند همکاری داشته باشند اضافه کرد: با تجمیع فعالیت ها و استفاده از ظرفیت می توان فعالیت های فرهنگی وهنری را در شهرسامان و توسعه دهیم.
وی برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری را به نفع مردم و جامعه دانست وگفت: اموربانوان شهرداری سمنان آمادگی همکاری دربرنامه های فرهنگی،هنری،مذهبی و ورزشی در سطح شهررا دارد.
قاسمی درادامه با دهه کرامت را دهه ارزش گذاری به مقام ائمه اطهار (ع) و حب و دوستی با آنان دانست و متذکر شد: جوانان و نوجوانان این مرز و بوم باید معارف دینی را به شکل حقیقی باور کنند.
مشاور شهردارسمنان در امور بانوان، دهه كرامت را فرصت مغتنمي براي ترويج فرهنگ رضوي دانست و گفت: اين فرهنگ را بايد در جامعه خود جاري و ساري كنيم.
وی تصریح کرد: امروز دختران و بانوان جوامع اسلامی الگویی بزرگ چون حضرت معصومه(س) را دارند لذا باید از این الگوی ارزشمند استفاده کرد و به سمت تعالی بیشتر پیش رفت.
قاسمی با اشاره به اینکه کریمه اهلبیت(س) بانویی عالمه و محدثه بود و از پدر بزرگوار و اجداد طاهرین خود روایات بسیاری از جمله حدیث غدیر را نقل کرد افزود: حضرت فاطمه معصومه(س) از علم و دانش بالایی بهره مند بوده و شهر قم به برکت وجود ایشان یکی از مراکز بزرگ نشر معارف قرآن و اهلبیت(س) شد.
مشاور شهردارسمنان در امور بانوان ازبرگزاری مسابقه «رایحه کرامت» به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و دهه کرامت ویژه بانوان شهر اخلاق خبردادوگفت:مهربانوهای خوب سمنانی می توانند با مطالعه زندگی کوتاه اما پربرکت کریمه اهل بیت(ع) و آشنایی با ابعاد والای شخصیتی و علمی این بانوی مکرم و بزرگوار در این مسابقه شرکت کرده و به چهار سوال مطرح شده پاسخ دهند.
به گفته وی شرکت کنندگان تا پنجم تیرماه فرصت دارند پاسخ های خود را در فضای مجازی به ایدی @mehrbanohayeshahr ارسال کنند.
قاسمی اذعان داشت: این مسابقه به همت امور بانوان شهرداری سمنان و با مشارکت اقامتگاه سنتی سرای کاشیان ما برگزار می شود.
نظر شما