به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، «عبدالمجید اجتهادی» درباره اینکه چرا ۹۵ درصد پوشاک خارجی موجود در بازار قاچاق است، اظهار کرد: آنچه درباره ثبت شناسه کالا گفته شد مربوط به پوشاک برند است که از سال ۹۷ مصوب و ابلاغ شد و برخوردهایی با بعضی برندها صورت گرفت.
وی افزود: در آن زمان مقاومتهای زیادی از سوی اتحادیه پوشاک و دیگر فروشندگان وجود داشت که بحث فروش بازار عید را مطرح میکردند که الحمدالله مشکل خاصی پیش نیامد. همان موقع معتقد بودیم این سیاست باید در خصوص سایر اقلام که برند نیستند، ادامه پیدا کند.
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی افزود: متأسفانه این وضعیت را دستاندرکاران اتحادیه و واردکنندگان نپذیرفتند و موضوع تا حدی کمرنگ شده است.
اجتهادی خاطرنشان کرد: در این مدت که با بحث پوشاک برند مقابله شد، حجم کالای سفارش داده شده به تولیدکنندگان داخلی و فضاهایی که میخواستند دریافت کنند، زیاد شد.
وی درباره این گزاره که با افزایش قیمت دلار قاچاقچی مایل به وارد کردن جنس نیست، عنوان کرد: منظورم قاچاق نیست، بلکه منظورم تولید داخل است و اگر هم ۹۵ درصد پوشاک بدون شناسه و قاچاق هستند، به این علت است که برند نیستند، چون برند زیر ذره بین است.
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: بحث منسوجات در سازمان تعزیرات حکومتی مقام دوم را دارد و پوشاک جزو کالاهایی است که برای آن ثبت سفارش نمیشود تا به تولید داخل بها بدهیم، اما وقتی میگوییم پوشاک را به عنوان ته لنجی میتوانیم بیاوریم؛ یعنی چراغ سبز نشان دادن به قاچاقچی.
اجتهادی با بیان اینکه اگر ممنوع است، باید ته لنجی آن هم ممنوع شود، افزود: ما از رویه ته لنجی سوء استفاده میکنیم و معتقدم باید ممنوعیت ورودی در مورد ته لنجی هم اعمال شود./
نظر شما