به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، منصور قربانی، مدیر مجتمع شهدای فرهنگی بهاران سنندج در محفل معنوی و نورانی عصری با قرآن در مسجد نور این شهرستان به جنگ نرم از دیدگاه قرآن پرداخت و گفت: جنگ نرم یک جنگ فیزیکی نیست بلکه یک نوع جنگی است که ایمان و اعتقادات دینی و فرهنگی مردم را هدف قرار می دهد به همین علت در قرآن کریم نوعی از جنگ نرم و مبارزه با آن را در قالب های مختلف مشاهده می کنیم.
قربانی افزود: خداوند در قرآن وجود جنگ نرم و تلاش پنهان دشمن جهت راه اندازی آن را هشدار میدهد و سپس سردمداران این تهدید بزرگ را معرفی کرده و عاقبت به طور مفصل روشهای بر اندازی نرم توسط دشمنان جریان حق را افشا مینماید.
وی اظهار داشت: مشارکت عمیق و گسترده نخبگان و همه نهادهای فرهنگی سیاسی و اجتماعی در برابر جنگ نرم از الزامات موفقیت است، البته هوشمندی مردم و حضور اقشار جامعه در صحنههای مختلف، بهرغم کمکاری برخی نخبگان و نهادهای ذیربط، روند جنگ نرم دشمنان را کنترل کرده است، اما علیرغم حضور هوشمندانه مردم و شکست نسبی دشمنان در عرصه جنگ نرم هنوز تلاشها در این زمینه ادامه دارد.
مدیر مجتمع شهدای فرهنگی بهاران سنندج تصریح کرد: اتکا به بصیرت، ایمان و تقوای دینی راهبردهای اصلی مقابله با جنگ نرم است، زیرا بصیرت، ایمان، تقوا، مبانی فکری اسلامی، رویکردهای اخلاقی و باورهای ایمانی ترفندهای جنگ نرم را خنثی میکند.
قربانی یادآور شد: ما به عنوان مسلمان باید بر اساس آموزه های دین و سیره پیامبر و امامان با این موضوع مواجه شده و مقابله کنیم و نکته مهم در این زمینه در ابتدا شناختن درست دوست و بعد شناخت دشمن است، چرا که در ابتدا باید خودی را از غیر خودی شناخت بعد به مقابله پرداخت.
کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه امور مساجد استان کردستان نیز در این مراسم معنوی گفت: قرآن به عنوان منبع اصلی و لایزال دین مبین اسلام، بر کارکرد انسانی و اجتماعی خانواده توجه داشته و دستوراتی نجات بخش و روشنگر در این باره فرود آورده است.
گلباغی افزود: قرآن کتابی است برای انتخاب بهترین زندگی که سعادت جاودانه در پرتو آن تحقق مییابد و چگونگی رفتار را با خداوند و انسانهایی دیگر به خوبی تبیین نموده است.
وی اظهار داشت: زندگی قرآنی بر اساس رعایت مقررات و عدالت و احسان و صفا و صمیمیت است و مردمی که اینگونه زندگی کنند، دارای اطمینان خاطر و آسایش خواهند بود و سعادت ابدی و جاودانه را در آغوش خواهند گرفت.
مسئول دبیرخانه امور مساجد با بیان اینکه خانواده به عنوان کوچک ترین فضا در جامعه، نخستین جایگاه ترویج فرهنگ قرآنی است. اظهار داشت: با برداشت از معارف این کتاب مقدس می توان تربیت قرآنی را در زندگی پیاده و جامعه قرآنی را به دنیا عرضه داشت.
گفتنی است، در این مراسم معنوی 12 نفر از قاریان و حافظان قرآنی به قرائت آیات نورانی قرآن پرداختند و در پایان به 30 نفر از کسانی که در زمینه علوم قرآنی فعالیت داشتند جوایزی اهدا شد.
پایان پیام/
نظر شما