انعکاس نارسایی در انجام تکالیف دستگاه های دیگر در کانون اصلاح و تربیت

انواری با بیان اینکه کانون اصلاح و تربیت، محصول نارسایی در انجام تکالیف دستگاه های دیگر را تحویل می گیرد، گفت: آثار فعالیت های این کانون به دستگاه های مربوط برای اصلاح برنامه ریزی ها ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حسین انواری، سرپرست کمیته امداد در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و انجمن حمایت زندانیان کشور که در کانون اصلاح و تربیت برگزارشد، بااشاره به آموزش های گسترده ای که به افراد حاضر در کانون اصلاح و تربیت ارائه می شود، گفت: این افراد باید از طریق این آموزش ها، ضمن دستیابی به ثبات در زندگی، از لحاظ مسائل مادی نیز به گونه ای باشند که مجددا به سمت جرائم روی نیاورند و در مسائل عاطفی آنان نیز نظم و سامان صورت گیرد.


ارتکاب به جرم؛ محصول خانواده از هم گسیخته


وی افزود: با ریشه یابی مشکلات این افراد، باید تلاش کرد تا در جهتی حرکت کنیم که خانواده از هم گسیخته نداشته باشیم تا چنین محصولاتی را به دنبال داشته باشد؛ تاکنون در این زمینه سرمایه گذاری جدی به نحو مطلوب صورت نگرفته است.

سرپرست کمیته امداد در ادامه گفت: شما محصول نارسایی در انجام تکالیف دستگاه های دیگر را تحویل می گیرید که نیاز است اطلاعات و آثار فعالیت های این کانون به دستگاه های مربوطه برگشت داده شود تا در برنامه ریزی ها، سرمایه گذاری لازم صورت گیرد.

انواری بااشاره به آثار پدیده طلاق بر خانواده و جامعه و به دنبال آن، ایجاد فرزندان طلاق و آسیب های پیش روی آنان، خاطرنشان کرد: خانواده های بی سرپرست دچار مشکلات مختلفی می شوند که تمامی این موارد به نوع زندگی و شرایطی که فرزندان در آن زندگی می کنند، بستگی دارد. پیشگیری در این امور، بسیاری از معضلات اجتماعی را کاهش می دهد.

وی اظهارکرد: چنانچه این کانون ها به مراکز آموزشی و تربیتی برای خانواده های بدسرپرست تبدیل شود اولی است تا فرزندان آنان مرتکب جرم نشوند و از این طریق زمینه را برای زدودن انحراف و ناهنجاری فراهم کنیم. نه اینکه مکانی باشد صرفا برای افرادی که جرمی مرتکب می شوند؛ این معادله لازم است در کشور ساماندهی شود.
سرپرست کمیته امداد با تاکید بر تجدید نگرش لازم به چگونگی صدور احکام قضایی، یادآورشد: برخی از خانواده هایی که سالم زندگی می کنند؛ احکام قضایی ما، باعث از هم گسیختگی آنان می شود که نیاز به تدوین قانونهای جدید برای جرائم غیر کیفری و حقوقی در این زمینه هستیم و در بحث جرائم کیفری نیز قرار نیست زندانها را پر کنیم، شاید بتوان با اعمال دیگر مجازاتها از عوارض اجتماعی کاست.

وی بااشاره به حجم وسیع آموزش در کانون اصلاح و تربیت، خاطر نشان کرد: این آموزش ها تنها برای 200 نفر متمرکز شده است، درصورتی که با این سرمایه گذاری، تعداد بیشتری از افراد به گونه ای دیگر می توانند تحت این آموزش ها قرار گیرند.

بنابرگزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امدادامام خمینی(ره)، سرپرست کمیته امداد با تاکید براشتغال این افراد بعد از خروج از کانون اصلاح و تربیت، تصریح کرد: این افراد بعد از خروج از کانون اصلاح و تربیت، به بهزیستی و یا خانواده شان تحویل داده می شوند که با ایجاد اشتغال و برخورداری از تکریم، بازسازی آنان امکانپذیر است؛اگر این افراد در جامعه رها شوند، برگشت مجدد آنها قطعی خواهد بود؛ بطوریکه این تکرار باعث حضور آنها در زندان بزرگسالان می شود.

مراسم امضای تفاهم نامه همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و انجمن حمایت زندانیان کشور با حضور حسین انواری، سرپرست کمیته امداد و غلامحسین اسماعیلی، رئیس سازمان زندان ها و تعدادی از معاونین کمیته امداد به منظور ارائه خدمات بهتر به خانواده های زندانیان نیازمند و اثربخشی در کنترل آسیب های اجتماعی و توانمندسازی، ایجاد روحیه استقلال و خودباوری، کسب مقبولیت اجتماعی و رفع نیازهای معیشتی زندانیان نیازمند و خانواده آنان در کانون اصلاح و تربیت صورت گرفت.

شایان ذکر است، سرپرست کمیته امداد بعد از مراسم امضای تفاهم نامه، ضمن بازدید از تمامی بخش های کانون اصلاح و تربیت تهران، از نزدیک با مشکلات و نوع جرم افراد زیر 18 سال حاضر در این کانون،آشنا شد.


پایان پیام/

کد خبر 93954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha