به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد امید، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در نشستی که با حضور سرپرست کمیته امداد، مدیرعامل بانک کشاورزی در کمیته امداد برگزارشد، بااشاره به افرادی که بااستفاده از مستمری و کمک های نقدی نظام زندگیشان را اداره می کنند، گفت: تلاش کمیته امداد درجهت استفاده بیشتر از منابع نظام به منظور خودکفایی خانواده های تحت حمایت صورت می گیرد، تا این افراد ضمن خودکفایی، نسبت به کمک های مادی این نهاد بی نیاز شوند.
امید خوداشتغالی در کمیته امداد را به عنوان مشاغل حمایتی دانست و افزود: در عرصه خوداشتغالی، صرف اینکه تسهیلات به فرد ارائه شود، از اهداف این نهاد نیست. حرکت اشتغال در این نهاد به صورت یک فرآیند است که با ایجاد انگیزه و گرایش به سمت اشتغال در بین خانواده های تحت پوشش این نهاد آغاز می شود.
وی با بیان اینکه دولت ایجاد 500 هزار فرصت شغلی را برای این نهاد تکلیف کرده بود، تصریح کرد: منابع اختصاص یافته برای این امر، مجموعا 250 هزار فرصت شغلی را برای ما ایجاد می کرد و از 3 هزار و 200 میلیارد تومان منابعی که بین بانک ها توزیع شد، با توجه به جایگاه و توانایی کمیته امداد یک هزار و 500 میلیارد تومان را دولت به امداد تخصیص داد که از این مبلغ سهم بانک کشاورزی 350 میلیارد تومان عنوان شد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: با تحقق وصول تسهیلات بانکی، نزدیک به 150 هزار خانواده تحت پوشش دیگر سال آینده نیز از عرصه حمایتی کمیته امداد خارج و به عرصه توانمندی وارد می شوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد، ادامه داد: شناسایی استعداد خانواده ها، آموزش، ارائه تسهیلات، نظارت بر طرح های اشتغال و ارزیابی آنها و کمک در امر بازاریابی ازجمله پروسه طرح های اشتغال در کمیته امداد است.
بنابرگزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره)، امید بااشاره به دیدار سرپرست کمیته امداد با وزیر آموزش و پرورش، یادآورشد: فعال کردن هنرستان ها در مجموعه کمیته امداد و سوق دادن دانش آموزان تحت حمایت به سمت هنرستان ها و رشته های فنی ازجمله مواردی بود که در این نشست عنوان شد.
وی با بیان اینکه 48 درصد طرح های امداد زیرگروه حوزه کشاورزی هستند، یادآورشد: مددجویان در طرح های اشتغال این نهاد بیمه اجتماعی شده اند.
پایان پیام/
نظر شما