به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت،«مهدی شکری» امروز (دوشنبه، ۲۶خرداد) در کارگاه آموزشی تربیت معلم آشنایی با سبک زندگی قرآنی که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد، اظهار کرد: انس با قرآن کاهش دهنده بسیاری از مشکلات روحی و روانی در جامعه است.
معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن کریم کشور با بیان اینکه ترویج سبک زندگی قرآنی مورد توجه قرار گیرد، گفت: با توجه به تهاجمات فرهنگی، بایستی سبک زندگی قرآنی بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.
شکری یکی از معابر مهم رسیدن به تمدن اسلامی را توجه به سبک زندگی اسلامی دانست و افزود: زندگی مجموعهای از ارتباطات است و اگر این ارتباطات بر محور قرآن باشد نتایج ارزشمندی به دنبال دارد.
معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن کریم کشور با تاکید براینکه ارتباط با خداوند محوریترین موضوع سبک زندگی قرآنی است افزود: اگر ارتباط با خداوند تنظیم باشد همه مسائل و مشکلات قطعا حل میشود.
شکری به فعالیت های دار القرآن کشور اشاره و تصریح کرد: طی ۲ سال گذشته تاکنون حدود۳۰۰ دوره آموزشی سبک زندگی قرآنی در کشور برگزار شد.
وی اضافه کرد: ترغیب و ترویج ابعاد سبک زندگی مبتنی بر آموزههای قرآن و اهل بیت(ع)، متناسبسازی آموزش با نیازهای جامعه و بسترسازی در جهت تحقق عینی تربیت قرآنی، توانمندسازی و خودکفایی استانها در برگزاری آموزش سبک زندگی قرآنی و ایجاد بسترهای لازم برای توسعه و گسترش دورههای عمومی آموزش آشنایی با سبک زندگی قرآنی از جمله اهداف برگزاری این دورههای آموزشی است.
معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن کریم کشور خاطر نشان کرد: با بهرهگیری از ظرفیت بالای محافل قرآنی می توان بسیاری از ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی را کاهش داد و زمینه رفع آن را فراهم کرد.
حجتالاسلام «محمد پورشعبانعلی » در این کارگاه آموزشی اظهار کرد: دشمنان با ایجاد شبکههای ماهواره ای و فضای مجازی درصدد خدشه دار کردن کانون گرم خانواده های اصیل ایرانی هستند.
ربیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان اذعان کرد: بیتوجهی به تهاجمات فرهنگی ضربات جبران ناپذیری را به جامعه وارد میکند.
گفتنی است، در این کار گاه آموزشی حدود ۲۵ نفر از روحانیون فعال گیلانی حضور داشتند و آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
نظر شما