روح تشنه جامعه با مفاهیم و معارف قرآن سیراب می شود

مشاور استاندار اردبیل، آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن بین کارکنان تمام دستگاه‌های اجرایی را ضروری دانست و افزود: باید روح تشنه جامعه را با مفاهیم و معارف قرآن آشنا کرده و سیراب کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت‌الاسلام عبدالله حسنی، مشاور استاندار اردبیل در امور ائمه جماعات و مسایل مذهبی، شب گذشته ( 4 دی) در جلسه شورای عالی قرآن در اردبیل با بیان اینکه آموزش مفاهیم قرآن کریم در بین آحاد ملت مورد غفلت قرار گرفته و در این زمینه باید حرکت تاثیرگذاری در سطح جامعه انجام شود، اظهار داشت: در این زمینه باید حرکت فراگیری با محوریت مساجد برپا شود تا در یک محفل قرآنی مردمی عموم جامعه با احکام، مفاهیم و مبانی این کلام ارزشمند آشنا شوند.


وی از قرآن به‌عنوان نور تمام نشدنی و دریای ژرف و عمیق با گوهرهای ارزشمند معرفت، ادب و اخلاق یاد کرد و بیان داشت: در این زمینه رهبر معظم انقلاب بارها جایگاه و عظمت تلاوت قرآن، حفظ و درک مفاهیم آن را به همه به ویژه مسئولان و دولتمردان یادآور شدند و به صراحت اعلام کرده‌اند، جامعه اسلامی هر قدر از قرآن فاصله گیرد به همان نسبت امکان نفوذ افکار شیطانی و هواهای نفسانی بیشتر است.


این مسئول افزود: از این رو باید در تلاوت قرآن و تدبر در مفاهیم و معانی آن تلاش کرد چرا که تمسک به قرآن و کلام ائمه هدی و معصوم(ع) می‌تواند جامعه را از آلودگی‌ها و هرگونه ناپاکی دور کند.


حجت الاسلام حسنی خاطرنشان کرد: اگر دشمن همه چیز ما را بگیرد و تنها به عظمت قرآن امیدوار باشیم به یقین همه چیز داریم و امکان دسترسی به تمام منابع و امکانات نیز وجود دارد.


وی توسعه فرهنگ قرآنی را از امور ارزشی و واجب برشمرد و ادامه داد: ما مسئولیت سنگینی در این زمینه داریم و باید اهتمام جدی در فراگیری قرآن به شکل کیفی و ارزشمند را انجام داده و در این مسیر گام برداریم.


مشاور استاندار اردبیل در امور ائمه جماعات و مسایل مذهبی، یکی از این برنامه‌ها را آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن بین کارکنان تمام دستگاه‌های اجرایی و کارکنان نظام اسلامی توصیف کرد و اظهار داشت: ضرورت دارد بعد از روخوانی و روانخوانی قرآن روح تشنه جامعه را با مفاهیم و معارف قرآن آشنا کرده و سیراب کنیم.


حجت الاسلام حسنی، فراگیر شدن تلاوت قرآن را مثل عزاداری در ماه محرم و مناسبت‌های مذهبی ضروری خواند و گفت: چقدر زیباست که مجالس قرآنی ما به درون خانه‌ها راه یابد که البته در این باب برنامه خوبی از سوی بانوان با عنوان ختم انعام در منازل و مساجد محلات آغاز شده و استمرار آن می‌تواند به نفع تمام افراد جامعه و ساکنین هر محله مفید و فایده‌مند باشد.


وی تصریح کرد: اگر فرهنگ قرآن در جامعه فراگیر شود و روح و دل جوانان ما با نور قرآن تجلی و تلالو پیدا کند به یقین ناهنجاری‌های جامعه از بین رفته و گناه و آلودگی‌ها نیز به حداقل می‌رسد.


مشاور استاندار اردبیل در امور ائمه جماعات و مسایل مذهبی با قدردانی از دست اندرکاران نهاد آموزش و پرورش در اجرای طرح نهضت حفظ قرآن کریم خواستار فراگیر شدن آن در تمام نهادها و مجموعه‌های فرهنگی شد و در این زمینه از متولیان امر خواست آموزش مربیان قرآنی مدارس را در اولویت قرار دهند.


حجت الاسلام حسنی گفت: با این رویکرد می‌توان چهره مهجور قرآن را از جامعه دور کرد و به فراگیر شدن تلاوت قرآن، تدبر در مفاهیم آن دقت کرد.


وی خاطرنشان کرد: در این طرح‌ها نباید تنها مدارس مورد هدفگذاری قرار گیرد بلکه شایسته است فعالیت‌های قرآن شکل عمومی با یک ضمانت اجرایی درست پیدا کند.


پایان پیام/

کد خبر 93895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha